Anahtar Kelimeler: Muhtarlarla buluştu

Muhtarlarla buluştu

Muhtarlarla buluştu

Muhtarlarla buluştu

Sorunları dinledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, muhtarlarla Celal Bayar Parkı Rahmi Pehlivanlı Sanat sokağında bir araya geldi.

SORUNLAR DİNLENDİ

Kırıkkale´de hizmet veren mahalle muhtarlarıyla görüşen Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, sorun, istek ve taleplerini dinledi. Belediye sorunları dinleyen belediye Başkanı Mehmet saygılı toplantı sonrası açıklama yaptı. Saygılı yaptığı konuşmada ?Kırıkkale´mizde mahallelerimizde hizmet veren muhtarlarımız ile bir araya geldik. Onların sorun, istek ve taleplerini aldık. İnşallah hep birlikte el ele vererek şehrimizi en iyi noktalara taşıyacağız.´ dedi.

HER ZAMAN BİZLERLE

Program sonunda muhtarlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti, muhtar ise toplantı sonrası yaptıkları açıklamada, ? Belediye ile uyum içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Mahallelerimizde yapılması gereken sorunlu olan yerleri başkanımıza iletiyoruz başkanımız ise gerekli çalışmaları yaparak ekipleri yönlendiriyor. Gerek yol gerek park sorunlarımız bir bir çözülüyor. Vermiş olduğu desteklerdin dolayı teşekkür ediyoruz? ifadelerini kulandılar.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false