Mühür sende, Süleyman sensin!”

 Mühür sende, Süleyman sensin!”

Mühür sende, Süleyman sensin!”

Öztürk'ten son gün mesajı

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, MHP, halkın teveccühü ile 8 Haziran sabahı nurlu şafaklarla birlikte güzel Türkiye'mizin üstüne doğacak. Türk Milletini etnik köken, din, dil, mezhep ayrımı yapmaksızın kucaklayacak ve üç hilal göğümüzü aydınlatacak” dedi.

BİZİMLE YÜRÜYÜN

Yazılı açıklama yaparak seçmenlere seslenen MHP'li aday Av. Öztürk, uzunca bir maratonun sonunda büyük günün gelip çattığını ifade ederek, Dilimizin döndüğünce anlattık, gücümüzün yettiğince dinledik, çözümlere vesile olmaya çalıştık” dedi.  Öztürk yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Önce Kırıkkale'de, sonra da tüm Türkiye'de milletin huzuru ve refahı için. Çocuğumuzun, torunumuzun geleceği ve mutluluğu için. Yolsuzluktan, yoksulluktan, hırsızlıklardan, üstüne üstlük yapılan arsızlıklardan kurtulabilmek için sandığa git, oyunu ver, sandığına sahip çık ve ülkeni kurtar! Bin yıllık kardeşliğin yaşatılması için, doksan yıllık cumhuriyetin ebedi bekası için ve Türk Milletinin ebediyete kadar varlığı, birliği ve bağımsızlığı için bizimle yürüyün, yarı yolda kalmayın.”

GİZLİ İTTİFAKLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Daha önce AKP'ye oy vermiş çok kıymetli hemşerilerim, bu işin geri dönüşü kalmadı artık.  İç Anadolu'da bile bölücü emellerine ortak arayan AKP zihniyeti, yoldaşları HDP (PKK) ile yaptıkları gizli ittifakın her geçen gün biraz daha ortaya çıktığını görünce başladılar çamur siyasetine.  Psikolojide Yansıtma” kuramı vardır. Buna göre, insan kendisinde olan kusurları, hataları sürekli başkalarının üzerine atar ki kendisinden uzak tutsun. İşte AKP de yandaş medyası aracılığıyla kendi üzerindeki bölücülerle işbirliği yaftasını MHP'ye yapıştırmaya kalkıyor.”

AÇILIM SAFSATASININ YILDIZLARI NEREDE?

Hiç aklın hayalin alıyor mu, vatanın bekası uğruna 5 bin şehit vermiş, tek derdi vatanı, bayrağı ve Yüce Türk Milleti olan bir MHP, nasıl olur da HDP ile yapılacak ortaklıkların içinde adı zikredilebilir. Sabahtan akşama gizli telefon görüşmeleriyle, benzer söylemlerle ve sonunda saraylarda aleni buluşmalarla ortaklığını pekiştiren HDP ile PKK ile ortaklık yapacak olan AKP'dir, bu böylece bilinsin Hani akılsız, izansız akiller vardı hatırlıyor musunuz? Günlerce özel toplantılarla ülkenin dört bir yanına salınıp, millete akıl vermeye kalkan akılsızlar ordusu vardı hani. Güzelim Kırıkkale'mizden milletvekili seçilip, Bakan olup, Başbakan Yardımcısı olup Kırıkkale'yi bir türlü beğendiremediğimiz, Kırıkkale'mize Kıytırık” deme cesaretini gösteren Beşir Atalay'ın ortaya attığı Açılım Safsatasının” reklam yıldızları vardı ya hani. Neredeler hani? Sayın Atalay, Sayın Erdoğan nerede sizin bu akiller? Bakın ey Kırıkkaleli hemşerilerim, iyi bakın da görün, birçoğu HDP listelerinden milletvekili adayı.  Şimdi konuşun akiller kim kiminle ortaklık yapıyormuş?”

ÜÇ HİLAL GÖĞÜMÜZÜ AYDINLATACAK

Onların ortaklığı belli, net. Oysa MHP, sizlerin teveccühünüzle 8 Haziran sabahı nurlu şafaklarla birlikte güzel Türkiye'mizin üstüne doğacak, Türk Milletini etnik köken, din, dil, mezhep ayrımı yapmaksızın kucaklayacak ve Üç Hilal göğümüzü aydınlatacak. 8 Haziran sabahı Ay-Yıldızlı al bayrağımız bir başka dalgalanacak, ışığıyla vatanımızı aydınlatırken, gölgesinde bizlere serinlik, ferahlık ve huzur verecek. Söz sırası sende ey Türk Milleti, Mühür sende, Süleyman sensin. At şunları başımızdan, bütün millet sevinsin. 7 Haziran akşamında sandıklardan çıkacak her MHP oyunun huzur, mutluluk, istikrar, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik demek olduğu bilinciyle oylarınızı kullanmanızı temenni eder, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlarım.”



vatandas
6.06.2015 06:06:06
topallar isimli mezar tasi isi yapan bu tokalasan adam , isi savsakladi , ozensiz ve eksik yapti ama parayi eksiksiz aldi , aldi ama hak etmedi, etmiyorum.

vatandas
6.06.2015 06:10:29
topallar isimli mezar tasi isi yapan bu sapkali tokalasan adam , isi savsakladi , ozensiz ve eksik yapti ama parayi eksiksiz aldi , aldi ama hak etmedi, etmiyorum.

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli