Anahtar Kelimeler: Müjdeyi Dağdelen verdi

Müjdeyi Dağdelen verdi

Müjdeyi Dağdelen verdi

Müjdeyi Dağdelen verdi

Çopur ailesine anlamlı ziyaret

Şehit için yapılan jest anlatıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 15 Temmuz şehitlerinden biri olan Aydın Çopur´un evini ziyaret ederek, ailesine şehit için yapılan jest konusunda bilgi verildi.

AİLEYE BİLGİ VERİLDİ

15 Temmuz şehitlerinden biri olan Aydın Çopur´un ismi Hacılar beldesinde yapımı tamamlanan camiye verildi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Çopur ailesini ziyaret ederek şehit için yapılan b.u anlamlı jest konusunda bilgi verdi. Şehidin isminin camiye verildiği konusunda aileyi bilgilendiren Dağdelen, Şehidimizin ailesine bu güzel müjdeyi verdik? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Dağdelen, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ?15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde hainlerin kurşunlarına hedef olan Demokrasi Şehidimiz Aydın ÇOPUR´un muhterem ailesini ziyaret ettik. Girişimlerimiz ve teklifimiz üzerine Hacılar Belediyemizin yaptığı ve önümüzdeki günlerde ibadete açılacak Camii´e şehit kardeşimizin adının verileceği müjdesini verdik. Onların mutlu olması bizleri de mutlu etti.? Şehidin yakınları bu anlamlı jestten ötürü duygusal anlar yaşadı ve teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false