Mülakat komisyonları belli oldu

Mülakat komisyonları belli oldu

Mülakat komisyonları belli oldu

İşte o komisyon!

Temayül yoklamasının tamamlandığı Ak Partide milletvekili aday adaylarını şimdi de mülakat heyecanı sardı. Kırıkkale milletvekili aday adayları ile mülakatı yapacak komisyon da üyeleri de belli oldu.

Yüz yüze mülakat yapacak

AK Parti'de 7 Haziran 2015'te gerçekleştirilecek genel seçimlerde aday gösterilecek isimleri belirlemedeki ikinci aşama olan mülakat için komisyonlar oluşturuldu. AK Parti'nin yetkili kurullarının aldığı karar doğrultusunda milletvekili adayları 12 ayrı komisyonda mülakata tabii tutulacak. Aday belirleme sürecinin 2. aşamasında 6-15 Mart tarihleri arasında genel başkan yardımcılarının başkanlığında, MKYK üyelerinden oluşacak 12 alt komisyon 6 bin 223 aday adayı ile yüz yüze mülakat yapacak.

Kırıkkale komisyonu

Kırıkkale'deki milletvekili aday adaylarının mülakatını ise 12. Komisyon gerçekleştirecek. Komisyon başkanlığını AK Parti Genel Sekreteri ve Komisyon başkanlığını Hayati  Nükhet Hotar  üyelikleri ise Hayati Yazıcı, Abdurrahim Boynukalın Kırıkkale milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay İse 10. Komisyon Ege bölgesi başkanlık yapacak.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli