Anahtar Kelimeler: Mutlu ulaşacağız

Mutlu sona ulaşacağız

Mutlu sona ulaşacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Kırıkkale'mize hak ettiği hizmetleri yapabilmek, şehrimizi üretken belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

İSMİ AÇIKLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. Etap adaylıkları kesinleşen aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu 55 belediye başkanı aday listesini açıkladı. MHP yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayı sonucunda MHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı uzun süre saha çalışmaları yapan Kırıkkale Belediyesi eski başkan yardımcılarından Harun Ulusoy oldu.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından bir mesaj yayımlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunuyorum. Bu teveccühe layık olabilmek, Kırıkkale'mize hak ettiği hizmetleri yapabilmek, şehrimizi üretken belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacağız. Bu süreçte ayrılmadan, ayrışmadan, bir ve beraber hareket ederek Allah'ın izniyle mutlu sona ulaşacağız” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı