?Müzakere değil, mücadele olması gerekli?

?Müzakere değil, mücadele olması gerekli?

?Müzakere değil, mücadele olması gerekli?

Baloğlu tepki gösterdi

MHP il Başkanı Erdal Baloğlu son günlerde meydana gelen terör olaylarına karşı açıklama yaptı. Baloğlu yaptığı açıklamada, ?Bizler geçmişten bu güne kadar her platformda terörle müzakere değil mücadele olması gerektiğini savunmuş bulunmaktayız? dedi.

BATAKLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENDİ

Son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı MHP il Başkanı Erdal Baloğlu açıklama yaptı. Baloğlu yaptığı açıklamada, ?Öncelikle vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Bilindiği üzere Son haftalarda artan terör olayları ülkeyi içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir.Bizler geçmişten bu güne kadar her platformda terörle müzakere değil mücadele olması gerektiğini savunmuş bulunmaktayız.Ülkenin böyle kaos ortamına dönüşmesinin tek sebebi AKP hükümeti dir.Daha düne kadar PYD´lileri alınlarından öpenlerin,misafir gibi ağırlayanların akılları başlarına geç gelmiştir Buradan sesleniyorum yoksa PYD demi sizi kandırdı? Her önüne gelene kandırılmaya alışkın olan iktidar, ülkeyi içinden çıkılmaz bir bataklığa doğru sürüklemiştir? ifadelerini kulandı.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Baloğlu yaptığı açıklamada, ?7 Haziran seçimleri sonrası gelen şehitleri istismar ederek,tek başına iktidar olmaz ise şehitlerin artacağını söyleyerek, 1 Kasım seçimlerinde insanları kandırarak oy toplayanlar bu gün gelen şehitlerin tek sorumlularıdır.Şimdi Buradan soruyorum1 Kasım dan sonra ne değişti? Yoksa Dolmabahçe mütabakatında PKK´ya verdiğiniz sözlerimi yerine getirmede geciktiniz? Ortadoğu adeta bataklık alanına dönüşmüştür. Ülkeyi yönetenler ise bu bataklığın içine bizleri de çekmeye çalışmaktadırlar. Bop un eşbaşkanı olma hevesinde olanlar, başkan olma hevesinde olanlar şunu iyi bilmelilerdir ki; Milliyetçi ülkücü hareket olduğu sürece ülkenin tek bir çakıl taşı, tek bir vatan toprağı hainlere verilmeyecek vatan ve Bayrak uğrunda mücadelemiz sonuna dek sürecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Cenabı Allahtan tekrar rahmet diliyor kederli ailelerine başsağlığı diliyorum? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli