Anahtar Kelimeler: büyük …!

Ne büyük iş ama…!

Ne büyük iş ama…!

Sıradan bir işe dörtlü poz!

Sanki hastane yaptırıp

önünde poz veriliyor!

Kırıkkale kamuoyu bir süredir Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Kırıkkale siyasilerinin pozunu konuşuyor.

SANKİ HASTANE YAPILDI

Kırıkkale kamuoyu bir süredir Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Kırıkkale siyasilerinin pozunu konuşuyor. Bir süre önce YİH’e MR cihazı alınmıştı. Kırıkkale siyasetinin önde gelen isimlerinin sanki şehir hastanesi yapmış gibi MR cihazı önünde poz vermeleri eleştiriyle karşılandı. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın MR cihazı önünde poz vermelerinin şehri küçük düşürdüğü konuşuluyor.

ÇÖZÜM BİLE OLMADI

Bir çok ilde siyasetçilerin büyük yatırımlar yaparak bunu gururla anlattıklarından bahsedilirken, Kırıkkale’deki iktidar siyasetçilerinin sanki şehir hastanesi yaptırmış gibi basit bir MR cihazı önünde gururla poz vermeleri yadırganarak karşılanıyor. Üstelik cihazın da kiralık olduğu öne sürülüyor. Cihazın geldiği hafta arıza da yaptığı ve MR çektirmek isteyenlere de üç ay sonrasına gün verildiği ileri sürülürken, cihazın soruna çözüm olmadığı iddia ediliyor.

ESER ELEŞTİRİSİ

Kırıkkale’de siyasetin düşük seviyede ilerlediği kaydedilirken, bu ve benzeri durumların Kırıkkale için çıta yükselten bir anlam içermediği belirtiliyor ve bu bakımdan iktidar siyasetçileri eleştiriliyor. Siyasete yön verenlerin eserleri ile anılması gerektiğinin altını çizen bir çok kişi, şu anda siyasete yön verenlerin “bu da benim eserim” diyebilecekleri kalıcı bir çalışmaya imza atmamış oldukları vurgulanıyor. MR ile ilgili eleştirilen gerek sosyal medya ve gerekse yerel basında yer bulmuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli