Anahtar Kelimeler: arıza oluyor!

Ne çok arıza oluyor!

Ne çok arıza oluyor!

Bunda bir iş var

Sorun nedir?

Her işi boşladılar…!

Kırıkkale’de bu yaz bir çok mahallede su patlağı ve gerekli gereksiz kazı çalışması oldu. Bunun nedeni merak ediliyor. Su patlakları devam ediyor, müdahale ise günler sonra şikayetler artınca yapılıyor.

SIK YAŞANAN BİR SORUN

Kırıkkale’de bu yaz bir çok mahallede su patlağı ve gerekli gereksiz kazı çalışması oldu. Bunun nedeni merak ediliyor. Şehir bu yaz su patlakları ve kazılarla uğraştı. Hemen her gün birkaç mahallede en az dört beş su arızası görülüyor. Patlayan borulardan yollara su sızdığı gözleniyor. Bunun bu kadar sık yaşanıyor olması merak konusu. Su patlakları devam ediyor, müdahale ise günler sonra şikayetler artınca yapılıyor.

 

MAHALLELER ÇOK PERİŞAN

Özellikle Yenimahalle, Bağlarbaşı, Sanayi, Karşıyaka ve Selimözer Mahallelerinde her gün bir yerlerden su aktığı gözleniyor. Suyun akış seviyesi ve şikayetler artınca günler sonra ekipler müdahale ediyor. Arızalar daha önce bu kadar çok olmuyordu. Şimdi bu kadar sık ve çok olmasının nedeni merak ediliyor. Bu arada Belediye ekiplerinin de artık Saygılı döneminde hiçbir işi önemsemediği gözleniyor.

 

SAYGILI ARTIK İLGİLENMİYOR!

Su arızası ile şikayetlere müdahale çok geç oluyor. Ekiplerin çok arıza olması nedeniyle müdahalede de zaman zaman geç kaldığı söyleniyor. Saygılı’nın ise milletvekili adayı olamadığı için ve başkan adayı da yapılmayacağını bildiği için işlerle hiç ilgilenmediği konuşuluyor. Öte yandan sık yaşanan arızalar nedeniyle belediyenin geçen yıl ve bir önceki yıl bazı mahallelere attığı asfaltlar ve kaldırımlar da tamamen bozulmuş durumda. Arızalar vatandaşa bozulan yollar nedeniyle ek maliyet yükü de çıkarıyor. 

 

SAYGILI DÖNEMİNDE OLDU

Ekiplerin su arızalarına geç bakıyor olması da ayrı bir şikayet konusu. Belediyenin artık bu konuda yetersiz olduğu gözleniyor. Vatandaşlar duruma tepki gösteriyor. Su arızası için arayan vatandaşlar arızaya birkaç gün sonra ancak müdahale edildiğini söylüyorlar. Sosyal medya su arızaları ile ilgili şikayetlerle dolu. Vatandaşlar şikayetlerini artık sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Hiçbir dönemde böylesi bir durumun yaşanmadığı gözleniyor.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu