Anahtar Kelimeler: düştüler…!

Ne hale düştüler…!

Ne hale düştüler…!

Vah MHP vah!

Kırıkkale O’nu konuşuyor

Acınası bir durum…!

 

Vatan için mi…?

 

HÜDAPAR ne olacak?

 

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı haline gelen MHP’nin Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk’ün çırpınışları dikkat çekmeye başladı.

 

DİKKAT ÇEKEN DURUM

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı haline gelen MHP’nin Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk’ün çırpınışları dikkat çekmeye başladı. Tekrar seçilebilmek için çalmadık kapı bırakmayan Öztürk, kullanmadık yöntem de bırakmıyor. Çıkamayacağını anlayan Öztürk, son olarak öyle bir işe imza attı ki bu çok dikkat çekici bulundu. Kırıkkale, Öztürk’ün bu son çırpınışını konuşuyor. Seçilmesi mucizelere bağlı olan Öztürk, SMS yolu ile neredeyse tüm Kırıkkale’de kayıtlı telefonlara ‘denize düşen yılana sarılır’ misali bir mesaj gönderdi. Öztürk’ün bu mesajı hem ‘son çırpınış’ olarak yorumlanırken, ‘duygu sömürüsü’ olarak da görüldü.

 

İŞTE O MESAJ

Telefonlara gönderilen mesajda Öztürk, ‘vatan sevgisini’ öne çıkarmaya çalışırken, Cumhurbaşkanlığı için Erdoğan’a, parlamento için de Bahçeli ve MHP’ye oy istedi. İşte o mesaj: “Kanasa da için, 'Vatan Sevgin' ile övünürsün güzel Kırıkkalem. İşte sıra geldi: Vatana sahip çıkmaya! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oylar Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili Seçimlerinde oylar Sayın Devlet Bahçeli'ye, MHP'ye diyelim, memlekete sahip çıkalım.  Av. Halil ÖZTÜRK-MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı”

 

DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR

Öztürk’ün bu mesajını alan bir çok kişi, “Kendine oy isteyemiyor, vatan için diye duygu sömürüsü yapıyor. Bunlar Öztürk’ün son çırpınışları. Kendi ikbali için partiyi darmadağın edip bozdu. Şimdi de toparlayamıyor. Sinan Ateş’le ilgili hiçbir açıklaması yok. İktidara yama oldular. 17-25 saatini duvardan kaldırdılar. İktidar ne derse herkesten önce onlar savunuyor. HÜDAPAR ile yan yana geldiler. Kırıkkale’de Öztürk’ün bir icraatı yok. Şimdi de duygu sömürüsü ile oy devşirme gayretinde. 

 

HÜDAPAR NE OLACAK?

Madem vatan için oy istiyor, HÜDAPAR ne olacak? Onlar da bayrak değişsin istiyor, yemin değişsin istiyor, Türkiye değil, Türkiyelilik istiyor. Bunları böyle istiyorlar da seçim nedeniyle ‘tartışılmalı’ diye geçiştiriyorlar. Tırnakları yeri tutunca daha kim bilir neler isteyecekler. Öztürk sen de mi bunu istiyorsun? Buna neden ses çıkarmıyorsun? Madem her şey vatan için ise sesini bunlar için de yükselt bakalım” diyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı