Anahtar Kelimeler: getirdiler!

Ne hale getirdiler!

Ne hale getirdiler!

Ağaca hiç saygı yok!

İki kurumdan vefasızlık!

Kırıkkale’de bitki ve ağaca hiç saygı kalmadı. Enerji SA ve Belediye elektrik tellerine temas oluyor diye ağaçları budayarak cılız bıraktı.

AĞAÇLARA ZARAR VERDİLER

Kırıkkale’de bitki ve ağaca hiç saygı kalmadı. Enerji SA ve Belediye elektrik tellerine temas oluyor diye ağaçları budayarak cılız bıraktı. Osmangazi Mahallesi’nde Enerji SA ve Kırıkkale Belediyesi ekipleri elektrik tellerine yönelik temas oluyor bahanesiyle ağaçları budayarak adeta kuşa çevirdi. Vatandaşlar tepki gösterince kesim durduruldu. Budamaya tepkili olmayan vatandaşlar ağaçları büyük zarar veren ve adeta tek bir dal haline getirilen kesime kızdılar.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Her dönem Enerji SA ve Belediye’nin bu şekilde anlamsız bir çalışma yaptığını söyleyen vatandaşlar, “Evet budama olabilir ama bu şekilde olmaz. Koca ağaç küçük bir dal halinde bırakılmaz. Bitkiye ve ağaca hiç saygıları kalmamış” yorumunda bulundular. Vatandaşlar bir çok mahallede kabloların yer altına alınmasına yönelik çalışma yapılırken, Osmangazi Mahallesi’nde de bu çalışmanın olabileceğini belirttiler ve böylece ağaçlara zarar verilmeyeceğini vurguladılar. Vatandaşların tepkisi nedeniyle çirkin budamaya son verildi.

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı