Anahtar Kelimeler: yapmaya çalışıyor?

Ne yapmaya çalışıyor?

Ne yapmaya çalışıyor?

Rahatsızlık çok arttı!

Böyle zamanda olacak iş mi?

İlçelere baskı mı yapılıyor?

AK Parti teşkilatlarında rahatsızlık artmaya başladı. İlçe ve teşkilatları başkanlarının istifaya zorlandığı konuşuluyor.

BASKI İDDİALARI VAR

AK Parti teşkilatları çok rahatsız durumda. İddiaya göre İl Başkanı ve Teşkilatının ilçe başkanları ve teşkilatları istifaya zorladığı konuşuluyor. Hatta bu amaçla baskı yaptığı öne sürülüyor. Hadise Kadın Kolları Başkanlığı ile baş gösterdi. Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök’ün istifaya zorlandığı artık herkesin bildiği bir konu. İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın başta Erkök olmak üzere, Merkez İlçe, Gençlik Kolları ve bazı ilçe başkanlarını istifaya zorladığı ileri sürülüyor.

SORUNA NEDEN OLACAK

Kendi teşkilatını kurma amacında olduğu kaydedilen İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın AK Parti’nin zor bir dönemden geçtiği bu ara böyle bir girişimde bulunmasının partiye büyük zarar vereceği vurgulanıyor. Tam da birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir zamanda böyle bir girişimin bölünmelere, küsmeye, kırgınlıklara ve daha pek çok soruna neden olacağının altı çiziliyor.

SİLİK BİR GÖRÜNTÜ

Şu ana kadar rüştünü ispatlayacak ve farkını ortaya koyacak henüz hiçbir çıkışı olmayan ve silik bir görüntü veren İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın böyle bir girişimde bulunmasının kendisini de partisini de bitireceği ifade ediliyor. Teşkilatların yaşanan gelişmeler ve iddialardan dolayı çok zor durumda olduğu ve kendilerini baskı altında hissettiği belirtiliyor.



keskinli
1.07.2021 16:32:24
haklı baskan herkes kendı ekıbıyle calısır keskın teskılatı secımde ters calıstı bunu bılmeyen yok adıyamancı olan ısı goruluyor

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false