Anahtar Kelimeler: Neden cevaplamıyorsun?

Neden cevaplamıyorsun?

Neden cevaplamıyorsun?

Kırıkkale Gönüllüleri Birliği, geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya sordukları soruları 9 sorunun cevabını alamadıklarını iddia ettiler.

 

AÇIKLAMA YAPTILAR

Kırıkkale Gönüllüleri Birliği, geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya sordukları soruları 9 sorunun cevabını alamadıklarını iddia ettiler. Kırıkkale'de her hafta toplanarak kentin sorunları hakkında değerlendirme yapan Kırıkkale Gönüllüleri Birliği, bu haftaki toplantısını bugün gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta yaptıkları toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya sordukları soruların cevaplarının alamadıklarını iddia ederek bir açıklama yayınladılar.

 

SAYGILI’YA SORULARI VAR

Yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Unutmadık unutturmayacağız. Kırıkkale Belediye Başkanına 9 açık soru sormuştuk. Bunlara cevap verilmedi. Biz diyoruz ki; mahallelere alış-veriş merkezleri, düğün salonları, yaşlı bakım merkezleri, kreşler, ekmek fırınları, Çoruh deresinin ıslahı, Kızılırmak'ın etrafına tesisler yapmak için bu konuları gündeminize alın. Sayın Başkan bunları yapmak zorundasınız. Hiç olmazsa projelerini yaptırın da sizden sonrakiler devam etsinler. Gider ayak Kırıkkale'ye bu iyiliği yapın. Zaten temiz ve içilebilir sudan vazgeçtik. 

 

BİRLİK AÇIKLAMASI

Para pul makam mevki boş. Bunları Allah verir Allah alır. Hiç olmazsa bunları yap da Allah'ın rızasını ve insanların duasını alın. Şunu da hatırlatayım çiftçimiz mağdur, onlara yardım için ekilen tarlalara havadan uçaktan ilaçlama ve sıvı gübre attırın (bunu bir zamanlar Turgut Özdek yaptırmıştı), çiftçimize katkısı olsun. Kırıkkale yapılanları unutmaz. Bütün bu duygularla hepinize sevgi ve saygılar sunarız. Cuma'mız mübarek olsun. Kırıkkale Gönüllüleri Birliği."



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı