Anahtar Kelimeler: Neden yarım kaldılar!

Neden yarım kaldılar!

Neden yarım kaldılar!

Neden yarım kaldılar!

 

Ne sebeple tamamlanmıyor!

 

İnşaatlar yarım kaldı!

 

Şehrin görüntüsüne yakışmıyor!

 

 

Kırıkkale’de şehrin bazı bölgelerinde hatta kimisi önemli noktalarda yer alan yarım kalmış inşaatlar tepki çekiyor.

 

MERAK EDİLİYOR

Kırıkkale’nin bazı mahalle ve bölgelerinde yarım kalmış inşaatlar hem dikkat ve hem de tepki çekiyor. Kimisi mahallelerde, kimisi ise şehrin vitrini olarak bilinen Alparslan Türkeş Bulvarı ve Terminal Kavşağındaki yarım kalmış inşaatların neden tamamlanmadığı merak konusu. Yıllarda atıl durumda olan Modern Çarşı inşaatı gibi atıl durumda kalan inşaatların hikayesi merak ediliyor.

 

YARIM KALAN İNŞAATLAR

Terminal Kavşağında Podium bölgesindeki yarım kalmış inşaat en dikkat çekici olanlarda. Buranın neden tamamlanmadığı merak konusu. Bölge Trafiğin olduğu yerde karşılıklı iki ayrı inşaat da aynı durumda dikkat çekiyor. Dispanser Kavşağındaki bir bina da yarım kalmış vaziyette bekliyor. Etiler Kavşağında da iki ayrı bina tamamlanmamış halde bekliyordu. Binalardan birisi tamamlandı ancak diğeri halen bekliyor.

 

SEBEBİ NEDİR?

Mahallelerde de benzer durumda bir çok inşaat bulunuyor. Tamamlanmayan inşaatların ya Belediye ile sorun yaşadığı ya da arsa sahibi ile müteahhitlerin anlaşmayı bozduğu bildiriliyor. Kimi müteahhitlerin de iflas ettiği için inşaatı tamamlayamadığı konuşuluyor. Yarım kalmış inşaat görüntülerinin şehre yakışmadığı ifade ediliyor. Bu inşaatlar için il idaresinin şehrin silüetini bozduğu gerekçesiyle müdahil olması öneriliyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli