Anahtar Kelimeler: virüsü yendi

Nine virüsü yendi

Nine virüsü yendi

Kırıkkale’de Koronavirüs (Covid-19) tanısı konularak hastaneye kaldırılan 113 yaşındaki Arzu Sınırlıoğlu, tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

 

113’lük Arzu nine, sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde hastaneden taburcu edildi.

VİRÜSÜ ATLATTI

Geçtiğimiz günlerde halsizlik ve solunum sıkıntısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne başvuran 113 yaşındaki Arzu Sınırlıoğlu, Covıd-19 testinin pozitif çıkması üzerine enfeksiyon hastalıkları servisinde tedavi altına alındı.  Tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan Arzu Sınırlıoğlu, sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildi. 

DOKTORU BİLGİ VERDİ

Tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilenen sağlık çalışanlarına teşekkür eden ve helallik isteyen Sınırlıoğlu, herkesin sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına uymasını istedi. 113’lük nineye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, “Koronavirüsü yenen ninemiz Arzu Sınırlıoğlu, bütün hastalarımıza adeta umut oldu. İnşallah bu hastalığa yakalanan bütün hastalarımız virüsü yener” dedi.

GÖREV BAŞINDAYIZ

Albayrak, “Arzu Sınırlıoğlu’nu tedavisinin ardından taburcu ediyoruz. Bizler yöneticisinden doktoruna, hemşiresinden sağlık memuruna, tıbbi sekreterinden temizlik personeline kadar özveri ile sizlerin sağlığı için görevimizin başındayız. Sizler de maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bizlere lütfen yardımcı olun” şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli