Anahtar Kelimeler: Nooldu Sayın Saygılı?

Nooldu Sayın Saygılı?

Nooldu Sayın Saygılı?

Garanti alamadınız mı?

Siyaset risk işidir, risk alamadı!

 

“Kibir” ifadesi başını yedi!

 

Haberkale duyurmuştu!

 

Adaylık için istifa edemedi!

 

Kırıkkale bunu konuşuyor

 

Belediye’den de gidecek…

 

Kırıkkale’de herkes merakla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın istifa edip etmeyeceğini ve Milletvekili adayı olup olmayacağını konuşuyordu. Saygılı “olur” cevabı alamadı ve istifa edemedi. 

 

HABERKALE ETKİSİ

Kırıkkale’de herkes merakla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın istifa edip etmeyeceğini ve Milletvekili adayı olup olmayacağını konuşuyordu. Saygılı “olur” cevabı alamadı ve istifa edemedi. Haberkale birkaç gün önce Saygılı ile ilgili gelişmeyi duyurmuş ve “ret” cevabı aldığını yazmıştı. Saygılı’nın riske giremediği ve istifa edemediği öğrenildi. “Olur” cevabı alamamasında özellikle “kibirliyim” açıklamasının ve bununla ilgili Haberkale haberlerinin çok büyük etkisi olduğu konuşuluyor.

 

MAAŞ ÖDEMEKLE ÖVÜNDÜ!

Ayrıca, iki dönem başkanlık yapmasına rağmen, söz verdiği projeleri gerçekleştirmemesi, sürekli su arızası yaşanması ve buna çözüm bulamaması, şehrin pis kokuyor olması, kirli görünmesi, kaldırım ve yolların bozuk olması, kendisinin de belediye personelinin maaşlarını ödemekle övünmesinin etkili olduğu ifade ediliyor. İddialara göre Cumhurbaşkanı’nın su kesintileriyle ilgili şikayetler nedeniyle kendisini fırçaladığı da söyleniyor.

 

KİMSEYİ TANIMIYOR Kİ!

Daha önce Beşir Atalay’ın devreye girmesi ve Mehmet Özhaseki’nin çabaları ile aday yapıldığı öne sürülen Saygılı’nın Genel Merkez ve Ankara’da kimseyi tanımadığı için bu iki ismin gitmesi ile birlikte tamamen ortada kaldığı söylentiler arasında. Kırıkkale’de makamından dışarı pek çıkmayan, meclis toplantılarına bile başkanlık etmeyen Saygılı’nın Ankara’da partisinin Genel Merkezi’nde bile temas kuracak tanıdığı olmadığı, araya adamlar koyarak aday olmaya çalıştığı ifade ediliyor.

 

BAŞKANLIK’TA GİDECEK

Uzun zamandır hayalini kurduğu milletvekilli hayali suya düşen Saygılı’yı yakın zamanda yeni bir hayal kırıklığının da beklediği gelen bilgiler arasında. Saygılı’nın Belediye seçimlerinde de aday yapılmayacağı ve esnaflığa dönmesinin çok yakın olduğu vurgulanıyor. Hatta genel seçimlerden sonra istifa ettirilmesinin bile söz konusu olduğu bilgileri mevcut. Ancak bunun ileriki zamanda tartışmaya açılaşacağı konuşuluyor. Saygılı için kesin olanın esnaflığa dönecek olduğu belirtiliyor.

 

ELİ BOŞ DÖNDÜ

Saygılı’nın yaşanan olumsuzluk nedeniyle çok bozulduğu bilgisi de mevcut. Ankara’da aday olabilmek için girişimlerde bulunduğu ve sonuç alamadığı için Kırıkkale’ye istifa etmeden döndüğü ifade ediliyor. Ankara’ya ise cebinde istifa mektubu ile gittiği konuşuluyor. Genel merkezin Saygılı’ya garanti vermediği, Saygılı’nın da bugüne kadar hiç risk almadığı için istifa etmeye cesaret edemediği vurgulanıyor. Bugüne kadar hep başkalarının etkisi ve gölgesi ile hareket ettiği kaydedilen Saygılı’nın ilk riskli durumda cesaret gösteremediği belirtiliyor.

 

ADETA YOK SAYILDI!

Bu arada kamuoyunda çok dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Saygılı istifa cesareti gösteremezken, medyada bu durum hiç dikkat çekmedi. Birkaç haber sitesi sıradan bir haberle durumu geçiştirdi. Sosyal medyada bile kimsenin Saygılı’nın durumunu paylaşma lüzumu göstermediği görüldü. Kendisine tepki gösterenler bile durumunu görmezden gelmeyi tercih etti. Bir bakıma Saygılı bu durum ile Kırıkkale’de yok sayıldı. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı