Anahtar Kelimeler: Camii nden uğurlanacak

Nur Camii´nden uğurlanacak

Nur Camii´nden uğurlanacak

Nur Camii´nden uğurlanacak

Cenaze töreni bugün

Şehit Pekdoğan, bugün Nur Camii´nde Öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

TÖREN YAPILACAK

Hain terör örgütü, kalleş yüzünü İstanbul´da bir kez daha gösterdi. Ramazan Ayı´nı kana bulayan hainler, İstanbul Vezneciler´de kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında yapılan bombalı saldırıda 7 polis şehit, 5 sivil hayatını kaybederken 36 kişi de yaralandı. Şehit olan polisler arasında Kırıkkaleli olan Emrah Pekdoğan´ında baba ocağına ateş düştü.

OLUNLU KÖYÜNDEN

Terör kanlı ve hain yüzünü bir kez daha gösterdi. İstanbul Vezneciler´de, Celal Ağa Konağı Oteli önünde Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 7 polis şehit oldu, 5 sivil hayatını kaybetti.  36 kişinin de yaralandığı hain saldırıda kimliği belirlenen 6 şehit polisten Kırıkkale´nin Keskin ilçesi Olunlu köyü nüfusuna kayıtlı olan Emrah Pekdoğan´ın olduğu belirtildi.

NUR CAMİİNDE TÖREN VAR

İstanbul Vezneciler´deki terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki polis memuru Emrah Pekdoğan´ın Kırıkkale´deki baba ocağına ateş düştü. Karşıyaka Mahallesi´ndeki evlerinde oğullarının şehadet haberini alan baba Mehmet ve anne Narişen Pekdoğan´ı, yakınları ile komşuları teskin etmeye çalıştı. Şehit Pekdoğan, yarın Nur Camii´nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı