Anahtar Kelimeler: bildiriyi kökten reddediyoruz

?O bildiriyi kökten reddediyoruz!?

?O bildiriyi kökten reddediyoruz!?

?O bildiriyi kökten reddediyoruz!?

Bildiri tepkisi!

Türk Eğitim ? Sen Kırıkkale Şubesi Başkanvekili Necati Bekar geçtiğimiz günlerde akademisyenlerin tarafından atılan imzaya tepki gösteren Bekar,? asıl katledilen milletimizin huzur, güven içinde yaşama ve egemenlik hakkıdır? dedi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde akademisyenlerin tarafından atılan imzaya tepki gösteren Türk Eğitim ? Sen Kırıkkale Şubesi Başkanvekili Necati Bekar   "O bildiriyi kökten reddediyoruz"  "Ülkemizin tek bir çakıl taşından dahi vazgeçmeyeceğimizi herkes bilsin" dedi.  Adı çözüm süreci olan, gerçekte PKK ´ya can suyu projesini hiç desteklemedik, çekincelerimizi her ortamda ifade ettik, sözde akil adam olmamız için yapılan teklifi de, tereddütsüz reddettik. Şuan yaşadıklarımız ne kadar haklı olduğumuzu çok net ortaya koymaktadır. Camia olarak ihanetin asla bir parçası olmadığımız için yüreğimiz rahat, alnımız ak Allah´a şükür. Şuan yaşadıklarımız ise ülkemize, egemenlik hakkımıza yönelik bir saldırıdır. Sözde çözüm sürecinde bize ve ülkemize yaşatılanlara karşı söz hakkımız saklıdır. Bu konuda her türlü eleştiri yapma hakkı, sadece, bu ihanetin hiç bir şekilde tarafı olmayan camiamıza aittir? ifadeleri kulandı

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZİN YANIDIR

Bekar, ?Ülkemizin birçok yerinde yaşanan ve egemenlik hakkımıza yönelik açık saldırı karşısında ise yerimiz ve tarafımız şüphesiz, ülkemiz ve milletimizin yanıdır. Böyle bir ortamda güvenlik güçlerimizin verdiği cansiperane mücadeleyi görmezden gelen ve bu haklı mücadeleyi, sözde bir takım değerlere sığınarak, lekelemeye çalışan, bir kısım akademisyenin imzaladığı bildiriyi kökten reddediyoruz. Kime veya neye hizmet ettiği belli olan bu imza kampanyasını kınıyorum. Emin olun, bugün bu bildiriye imza atanların büyük kısmı, dün sözde çözüm sürecinin de yılmaz taraftarı olanlardır? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false