Anahtar Kelimeler: doktora soruşturma

O doktora soruşturma!

O doktora soruşturma!

O doktora soruşturma!

PKK propagandası yapıyormuş!

Yüksek İhtisas Hastanesi (YİH) Acil Bölümünde çalışan doktor Gizem Yaman´ın sosyal medya hesabından yaptığı PKK sempatizanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hakkında yazdığı yazılar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, doktor Yaman hakkında soruşturma başlatıldı.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi acil bölümünde görevli Doktor Gizem Yaman´ın sosyal medya hesabından PKK sempatizanlığı yaptığı yönündeki paylaşımları ve yorumları ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yaptığı paylaşımlar ve yorumlarının fotoğrafları alınarak sosyal medyada günün konusu olan doktor Yaman ile ilgili olarak yetkililer soruşturma başlatıldığını ifade etti.

BOYABATLI BİLGİ VERDİ

Konu hakkında sorulan sorulara yanıt veren Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, konuyu takip ettiklerini söyleyerek, Yüksek İhtisas Hastanesine yetkilerinin bu konuda görevlendirildiği ve hastane yönetiminin ise soruşturmayı açtığını söyledi. Edinilen bilgilere göre doktor Yaman´ın yaptığı yorumlar ve paylaşımlarının fotoğraflarının yayınlanmadan önce araştırıldığı ve gerekli işlemlerin yapılarak soruşturma açıldı.

PKK SEMPATİSİ!

Gizem Yaman isimli doktor sosyal medya hesabından açıkça PKK sempatizanlığı yapan paylaşımlarda bulunuyor. Hükümeti, Başbakan´ı ve Cumhurbaşkanı´nı açık biçimde eleştiriyor. Teröristlere ise sempatik yaklaşımlarda bulunduğu paylaşımlarında görülebiliyor. Bu durum sosyal medyada ortaya çıkınca tepkilere neden olmaya başladı ve hastane yönetimi soruşturma açtı. Doktorun şu anda görevde olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu