Anahtar Kelimeler: isim Kırıkkale geldi

O isim Kırıkkale´ye geldi!

O isim Kırıkkale´ye geldi!

O isim Kırıkkale´ye geldi!

Programa katıldı

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçimleri öncesi ?Gençlik Geleceği Sahip Çıkıyor´ programı kapsamında son günlerin gündemdeki ismi, Hürriyet Gazetesi´ne yönelik olayla dikkat çeken, AK Parti İstanbul Milletvekili Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın Çiçek Düğün Salonun ´da gençlerle bir araya geldi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

1 Kasım seçimleri öncesi gece gündüz demeden çalışmalar yapan Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı seçim öncesi  ?Gençlik Geleceği sahip çıkıyor´ adı altında salon mitingi düzenledi. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın´ın da katıldığı toplantıda yoğun ilgi olurken gençler sloganları ile Kırıkkale´de 3 vekili meclise göndereceklerinin sözünü verdiler. Kırıkkale´de her zamana alanlarda olduklarını söyleyen Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları il Başkanı Müjdat Yurtseven yaptığı konuşmada, ?Ak Parti Gençlik Kolları sahada olarak sokaklarda meydanlarda şiddet göstermeden dik duruşumuzu göstermek zorundayız. Amacımız hak ile batıl arasında haktan yana, mazlumdan yana, adaletten yana, Müslümandan yana olduğumuzu göstermek için buradayız. 2002 den bu yana Ak Parti cennet mekan rahmetli Abdülhamit Hanın, rahmetli Menderesin, rahmetli Özal´ın, merhum Erbakan hocamızın hayal ettiği bir kısmını gerçekleştirdiğini bir kısmını gerçekleştiremediği veya yaptırmadıkları hizmetleri gerçekleştiren bir partiyiz. Ak Parti yalnızca bir siyasi parti değildir. Ak Parti bir dava partisidir. Ak Gençlik ise bu dava şuuru ile Türkiye´nin geleceğini ve gelecekteki ufkunu oluşturabilecek kararlılıkta, değerde ve bu değeri artırabilecek şekilde davaya sahip çıkma şeklidir? dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA

2023´e gençlik ile ulaşılacağını belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise , ?Ak Parti 2002´de kuruldu ve Ak Parti sizlerle ve sizlerin vermiş olduğu destekle büyüdü. Ak Parti girmiş olduğu tüm seçimlerde sizlerin vermiş olduğu destekle birinci parti seçildi ve iddialı oldu. 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olduğumuz halde tek başımıza iktidar olamadık. 1 Kasım´da siz değerli kardeşlerimizin heyecanı ve gece gündüz çalışması ile üç milletvekili çıkaracağız inşallah. Ak Parti siz gençler ve gençlerin geleceği için kuruldu. İnanıyorum ki bu gençlik 2023 hedefinde genel merkezle beraber çalışacağına inanıyoruz. Bu davaya sahip çıkan 2023 hedefi için ak gençliğe teşekkür ediyorum? dedi.

GENÇLİĞE ÖNEM VERDİK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, ?Gece gündüz demeden hiçbir karşılık beklemeden çalışan gençlerimiz her zaman bizler arkasındayız hepsi bizlere yakışır işler yapıyorlar gençlerin enerjisi 3-0 müjdeliyor gençler her zaman çalışmalar içindeyiz. Yiğit adam Tayyip Erdoğan ile ülke büyük mesafeler aldı.  7 Haziran´da tek başımıza iktidar olamadık inşallah 1 Kasım´da 18 vekil açığını 1 vekilde biz ekleyerek can suyu olacağız gençlik her zaman destek veriyor ak parti milletin partisi. Partimiz her zaman gençliğe önem verdi. Vermeye de devam edeceğiz? dedi.

TARİHE NOT DÜŞÜYORUZ

Sloganlar eşliğinde konuşması sık sık kesilen ve Kırıkkale´de olmaktan mutlu olduğun söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim  Boynukalın yaptığı konuşmada, ? Biz konuşmalarımızın tamamen milletvekili çalışmalarında gençlik buluşması değildir  tarihe not düşüyoruz.  Tarih biz yaşarken yazılıyor. Bizim gençlik kollarımızın siyasette birçok yerde gördüğümüz üçüncü yolcu o taraftan değil bitaraftan değil bizim fişimiz çekeriz bunlarla uğraşmayacağız biz tarafız biz taraf derken her yerde söylüyoruz biz Hz İbrahim Nemrut ardasındaki kavgada Hz İbrahim´den yana olduğumuzu göstermek için burulardayız? dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN?

Gençlik Kollarının Allah rızası için çalıştığını belirten Boynukalın, ?Bayrak asmak birbirimizi övmek siyaseten bir yerde bulunmak için değil Allah rızası için burulardayız.  Seçim bitecek biz koşturmaya devam edeceğiz.  Kırıkkale´de 3-0 yapacağız genel merkeze gelen anketler MHP´nin düşüşünü gösteriyor.  Ben bütün bölgeleri geziyorum. MHP tabanında bir sıkıntı olduğu görünüyor. Gençliğin unutmaması gereken bir şey var bu heyecanı sokaklara göstermeliyiz sokağa sahip olmayan gençlik olmaz. Bunu yanlış anlayan medyalar var. Ufacık çocuğuma aileme yapmadıkları kalmadı? ifadelerini kulandı.

CAM TÜRBE HALİNE GELDİ

70 milyonun önünde canlı yayında yalan yazan medyalar olduğunu belirten Boynukalın, ?Bizim organize etmemize gerek kalmadın halk toplanmış biz sadece destek verdik.  Camı türbe haline getiren genel başkanlar oldu gece gündüz bizleri konuştular bunların hepsinden sonra sizler olarak hep birlikte şunu yaptık. Bizim özgürlüğümüz var o kisve altında 7 Haziran´dan sonra KCK ateş bitirmiş olmasına rağmen teker teker insanlar vurulmasına rağmen Diyarbakır´da mayına basan kardeşimiz için bunların haberlerini biz geçmeyiz diyen insanlar? diye konuştu. Boynukalın konuşmasının ardından ise Gençlik Kolları Kırıkkale İl Başkanı Müjdat Yurtseven tarafından hediye verildi. Hediyenin ardından ise Gençlik kolları ve Boynukalın ile hatıra fotoğrafı çekindiler.  



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli