Anahtar Kelimeler: isimler kimler

O isimler kimler?

O isimler kimler?

O isimler kimler?

Kimlerle temas kuruldu?

 

Kimler davet edildi?

 

Bu haber yankı yapacak!

 

 

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacağı ileri sürülen yeni parti için Kırıkkale´de bazı isimlerle temasa geçildiği konuşuluyor. Temasa geçenin ise eski bir bakan olduğu ileri sürülüyor.

 

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Haberkale olarak Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacağı ileri sürülen yeni parti ile ilgili dosyayı açıyoruz. B dosyada öyle şeyler var ki, büyük yankı yapacak. Partinin kurulmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye´de 7 bölge için önemli isimler görevlendirilmiş durumda. Görevlendirilen isimlerin ya eski genel başkan yardımcısı veya eski bakan olduğu iddia ediliyor. Kırıkkale´ye de eski bir bakının bakacağı söyleniyor. Hatta o bakanın birkaç isimle temasa geçtiği ifade ediliyor.

 

İSTANBUL´U BEKLİYORLAR

Temas kurulan isimlerin eski milletvekili, eski il başkanı, eski ve yeni bazı belediye başkanları olduğu da gelen bilgiler arasında. Hatta parti kurulunca bazı mevcut belediye başkanlarının partiye katılımının söz konusu olacağından bahsediliyor. Ancak hiçbir isim konusunda bir açıklama yapılmıyor. Birkaç ay içinde, özellikle İstanbul seçimlerinden sonra sürecin hızlanacağı vurgulanıyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu