Anahtar Kelimeler: kuruma atama yapıldı

O kuruma atama yapıldı

O kuruma atama yapıldı

O kuruma atama yapıldı

Ocakçıoğlu müdür olarak atandı

Fabrika müdürünün casusluğu ile gündeme gelen Kırıkkale MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü´ne şehrin ve MKE´nin tanıdık bir siması atandı.

ATAMA YAPILDI

Casusluk olayı ile gündeme gelen MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü´ne atama yapıldı. Fabrikanın müdürü Mustafa Tanrıverdi, yeni nesil tüfeğin tüm bilgilerini Amerikalı bir şahsa satarken suçüstü yakalanmıştı. Tanrıverdi tutuklanırken, soruşturması hala devam ediyor. Görevden alınan Tanrıverdi´nin yerine ise şehrin ve MKE camiasının yakından tanıdığı önemli bir sima müdür olarak atandı.

GÜVENİLİR BİR İSİM

MKE´de yıllarda makine mühendisi olarak görev yapan, Mühimmat Fabrikası´nda kısım amiri olarak çalışırken, Ankara´daki Gaz Maskesi Fabrikasına önce kısım amiri olarak atanan, daha sonra ise fabrikanın müdürü olan Derviş Mehmet Ocakçıoğlu, şimdi ise Kırıkkale Silah Fabrikası´na müdür olarak atandı. Tokat´lı olan ve bir dönem Kırıkkale´deki Tokatlılar Vakfı Şube Başkanlığı görevini de yürüten Ocakçıoğlu güvenilir ve emin biri olarak tanınıyor.



asım uçakkuş
8.05.2016 17:28:04
allah hayırlı uğurlu etsin .allah utandırmasın isabetli bir karar olmuş.bu çirkin olayı unutturman dileği ile makamın hayırlı olsun

  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli