Anahtar Kelimeler: nine konuştu

O nine konuştu!

O nine konuştu!

O nine konuştu!

Ayakkabılarını neden çıkardı?

Kırıkkale´de kömür yardımı talebini iletmek için Vali Yardımcısı Ayhan Özkan´ın makamına giden 83 yaşındaki Hüsne Kevser, "halı kirlenmesin" diyerek odaya ayakkabılarını çıkararak girdi.

AYAKKABILARINI ÇIKARMIŞTI

Kırıkkale´de kömür yardımı talebini iletmek için Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan´ın makamına giden 83 yaşındaki Hüsne Kevser, "halı kirlenmesin" diyerek odaya ayakkabılarını çıkararak girdi. Yenimahalle´de müstakil bir evde yalnız yaşayan Hüsne nine,  Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl dağıtılan kömür yardımının kendisine çıkmaması üzerine, Vali Yardımcısı  Ayhan Özkan ile görüşmeye gitti. Hüsne nine, vali yardımcısı Özkan´ın makamındaki halının kirlenmemesi için ayakkabılarını çıkararak odaya girdi.

?HALISI PİS OLMASIN? DEDİ

Özkan´ın bu durumu sosyal medya hesabından "yaşlı ninenin hassasiyeti" fotoğrafıyla paylaşmasının ardından Hüsne nine ilgi odağı oldu. Hüsne nine, gazetecilere yaptığı açıklamada, valiliğe kömürü olmadığı için gittiğini söyledi. Vakıftan 11 yıldır kömür yardımı aldığını belirten Hüsne nine, "Bu yıl bana kömür yardımı yapmadılar. Ben de vardım valiliğe söyledim. Odada halı vardı, ayakkabılarımı çıkardım girdim. Ben hasta bir kadınım. Gözlerim görmüyor, kulaklarım duymuyor. Ben ne yapayım, nereye gideyim. Halısı pis olmasın diyerek çıkardım ayakkabılarımı." diye konuştu.

ŞERİFE NİNEYİ HATIRLATTI

Kırıkkale´nin  Sulakyurt ilçesinde, geçen yıl nisan ayında karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 84 yaşındaki Şerife Cesur, acil servise girerken çamurlu olduğunu fark ettiği ayakkabılarını kapının önüne çıkarıp muayene odasına girmişti. Bu davranışı güvenlik kamerasına yansıyan Şerife Cesur´un adı, çamurlu ayakkabılarıyla girmediği  Sulakyurt Devlet Hastanesine verilmişti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false