Anahtar Kelimeler: olaya tutuklama

O olaya 2 tutuklama!

O olaya 2 tutuklama!

O olaya 2 tutuklama!

Bonzai vakası!

KIRIKKALE´de bir inşaatın zemin katında, iddiaya göre fazla miktarda sentetik uyuşturucu bonzai içmesi sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki Fatma Ceylan´a uyuşturucuyu içirdiği belirtilen erkek arkadaşı Günay Tolubilek ile uyuşturucuyu sattığı öne sürülen sabıkalı Tuncay Mayalı tutuklandı.

GENÇ KIZ ÖLMÜŞTÜ!

KIRIKKALE´de bir inşaatın zemin katında, iddiaya göre fazla mimktarda sentetik uyuşturucu bonzai içmesi sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki  Fatma Ceylan´a uyuşturucuyu içirdiği belirtilen erkek arkadaşı Günay Tolubilek ile uyuşturucuyu sattığı öne sürülen sabıkalı Tuncay Mayalı tutuklandı. Kırıkkale´nin  Bahçelievler Mahallesi 2082´nci Sokak´ta bulunan bir inşaatın zemin katına inen   Fatma Ceylan ile erkek arkadaşı 23 yaşındaki Günay Tolubilek, iddiaya göre bonzai içmeye başladı. Bu sırada Günay Tolubilek bakkala giderek yiyecek bir şeyler aldı.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Günay Tolubilek, döndüğünde arkadaşı  Fatma Ceylan´ın ölmüş olduğunu görünce polise haber verdi. Aşırı derecede bonzai aldığı tespit edilen  Fatma Ceylan, yapılan otopsiden sonra Nokta Camisi´nde öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi. Daha önce bonzai içmekten sabıkası bulunan Günay Tolubilek ile satmaktan sabıkalı Tuncay Mayalı,  Kırıkkale  Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tolubilek ve Mayalı çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanıp,  Keskin Cezaevi´ne gönderildi.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli