Anahtar Kelimeler: Polis’

O Polis’e ödül

O Polis’e ödül

POLİSLE GÖRÜŞTÜ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Özcan Altun Türk Bayrağı'nın atıldığı çöp konteynerini fark ederek örnek bir davranış sergiledi. Bayrağı temizleyip saygıyla yanına alan Altun, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından ödüllendirildi.

POLİSLE GÖRÜŞTÜ

Olay, Kırıkkale'nin merkezinde meydana geldi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru Altun, günlük rutin devriye görevi sırasında çöp konteynerine atılmış olan Türk Bayrağı'nı fark etti. Bayrağın bu şekilde kullanılması ve saygısızca atılması, Altun'un dikkatinden kaçmadı. Hemen harekete geçen Altun, bayrağı özenle temizleyip düzgün bir şekilde yanına aldı. Altun'un bu anlamlı ve örnek davranışı, çevredeki vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. 

TEBRİK ETTİ

Olay kısa sürede sosyal medyada paylaşılarak geniş bir kitleye ulaştı ve takdir topladı. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbiyikoğlu, Polis Memuru Özcan Altun'un hassasiyetini ve özverili çalışmalarını duyunca derhal harekete geçti. Vali Tekbiyikoğlu, Altun'u makamına davet ederek ona "Başarı Belgesi" takdim etti. Polis Memuru Özcan Altun, Başarı Belgesi ile ödüllendirilerek onurlandırıldı. Toplumda saygı ve sevgiyle karşılanan bu anlamlı davranış, Kırıkkale halkının gönüllerinde taht kuracak gibi görünüyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı