Anahtar Kelimeler: Obezite oluyor

Obezite için umut oluyor

Obezite için umut oluyor

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nin başarılı hekimlerinden Op. Dr. Abdullah Çime Türkiye’nin dört bir yanından gelen obezite hastalarına umut oluyor.

 

BAŞARILI AMELİYATLAR YAPILIYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nin başarılı hekimlerinden Op. Dr. Abdullah Çime Türkiye’nin dört bir yanından gelen obezite hastalarına umut oluyor. Özellikle Tüp Mide ameliyatında başarılı ameliyatlara imza atan Çime yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde obezite hastaları için sunduğu hizmetten ben de çok memnunum. Aslında işlemin fiyatının uygun tutulması insanların işleme güvenmesi açısından sorun teşkil etse de daha çok insanın bu fırsattan yararlanmasına olanak sağladıkları için hastanemin yönetim kuruluna ben de hastalarım adına teşekkür ediyorum. Fiyatlarımızın uygun olması ameliyathane kirası, muayene kirası gibi extra masraflarımızın olmamasından kaynaklanıyor. Aslında ameliyat ve tıbbi malzeme kalitemizin ismi bilinen hastanelerden hiçbir farkı yok. Hatta bazı açılardan daha kaliteli durumdayız diyebilirim.

 

KOMPLİKASYON YAŞANMIYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hastalarım için kullandığım tıbbi Malzeme konusunda oldukça cömert davranıyor. Stapler adı verilen, tüp mide ameliyatında hastama yaptığım yeni mideyi sağlam tutmaya yarayan tıbbi malzeme çok önemli. Hastanem bu malzemenin en kaliteli, garantili ve Sağlık Bakanlığı onaylı olanını kullanmamı sağlıyor. Bu sayede, yaptığım yüzlerce tüp mide ameliyatında en ufak bir komplikasyon yaşayan hastam olmadı. Haftanın beş günü gönül rahatlığıyla Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde ameliyatlarımı yapmaya devam ediyorum. “ dedi.

 

ZOR AMELİYATLARI YAPIYOR

Op. Dr. Abdullah Çime kilo problemi yaşayan hastalarına sadece tüp mide ameliyatıyla değil mide botoksu, mide balonu, yutulabilir mide balonu işlemleriyle de umut olmaya devam ediyor. 2020 yılında sadece hafta sonları çalışmaya başladığı Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’yle yakaladıkları başarı sonucu çalışma günlerini artırarak hafta içi her gün 09:00 – 17:00 arasında hastalarına şifa dağıtmaya başladı. Dr. Çime sadece obezite cerrahi konusunda değil, endoskopi, kolonoskopi gibi tanısal işlemlerde, hemoroid, safra kesesi, fıtık gibi genel cerrahi işlemlerde de oldukça başarılı bir hekim. Özellikle sindirim sisteminin kanserlerinde çok zor ameliyatları başarıyla gerçekleştirmesiyle de tanınıyor.  https://kirikkaleyasam.com



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı