Anahtar Kelimeler: Odalar Kırıkkale buluşuyor

Odalar Kırıkkale´de buluşuyor

Odalar Kırıkkale´de buluşuyor

Odalar Kırıkkale´de buluşuyor

Toplantı yapacaklar

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası´nın başkanlığında ?Anadolu Odaları Platformu´nun 26´ncı toplantısı? Kırıkkale´de gerçekleştirilecek. Kırıkkale SMMMO Başkanı Ferman Aldemir´in önderliğinde yapılacak toplantıda, ekonomi konuların görüşüleceğini söyledi.

KIRIKKALE´NİN EV SAHİPLİĞİNDE

Anadolu Odaları Platformu´nun 26´ncı toplantısı? Kırıkkale SMMMO´nun başkanlığında 7 Ocak Cuma günü saat 15.00´te Carmine Hotel´de gerçekleştirilecek. Kırıkkale SMMMO Başkanı Ferman Aldemir kendilerinin ev sahipliğinde yapılacak toplantıyla ilgili bilgiler verdi.  Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aldemir, ?Anadolu Odaları Platformu´nun 26´ncı toplantısını Kırıkkale´de gerçekleştirmekten dolayı gururlu ve mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kırıkkale´nin her konuda yararlanabilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz? diye konuştu.

20´YE YAKIN ODA BAŞKANI KATILACAK

Başkan Aldemir ?Bu toplantıda o çalışmalardan bir tanesi olacaktır. Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat illerinden odalarımızın platform üyeleri, çevre illerden 20´ye yakın oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkezimiz TÜRMOB´un katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu toplantıda ilimizin tanıtımı, mesleki sorunlarımız ve ekonomideki gelişmeler konusunda bilgi verilecek? ifadesinde bulundu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu