Anahtar Kelimeler: Öğrencilere

Öğrencilere jest

Öğrencilere jest

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan üniversiteye birincilikle yerleşen öğrencilere TOGG otomobil ile kampüs turu yaptırdı.

 

ÖĞRENCİLERE JEST YAPTI

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan üniversiteye birincilikle yerleşen öğrencilere TOGG otomobil ile kampüs turu yaptırdı. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, 2023 YKS sonuçlarına göre Üniversitenin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını birincilikle kazanan öğrencilerine, TOGG T10X ile kampüsü gezdirdi. Kampüs turu öncesinde Rektör, öğrenciler ile Rektörlük Senato Salonu’nda toplantı yaptı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Göksun Ünlü de toplantıda hazır bulundu.

 

REKTÖR BİLGİ VERDİ

Üniversitenin tarihçesi, akademik ve idari birimleri, yapılan çalışmalar ve sosyal imkanları hakkında öğrencilere bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Göstermiş olduğunuz başarı dolayısıyla hepinizi tebrik ediyorum. Üniversitenize hoş geldiniz. Sizlerle tanışmak ve Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde hedefleri hakkında genel anlamda bilgi vermek amacıyla buradayız. Burada bulunacağınız 2,4,5 ve 6 öğrenim yılı boyunca bu çalışmalarımızı bizlerden ve hocalarınızdan sık sık duyacaksınız” dedi. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı