Anahtar Kelimeler: Öğrencileri dinledi

Öğrencileri dinledi

Öğrencileri dinledi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör-Öğrenci Buluşması programı kapsamında üniversite öğrencileri ile Merkezi Derslikler binasında bir araya geldi.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör-Öğrenci Buluşması programı kapsamında üniversite öğrencileri ile Merkezi Derslikler binasında bir araya geldi. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan Merkezi Derslikler Binasında öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerin taleplerini dinlemek, sorularını cevaplamak amacıyla yapılan toplantıya Rektör Yardımcıları Profesör Dr. Mehmet Başalan ve Profesör Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, idari birim amirleri ile çok sayıda öğrenciler katıldı.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Öğrencilere geçmişin, şimdinin ve geleceğin farkında olmalarını, öğrencilik vazifesini en iyi şekilde yerine getirmelerini tavsiye etti. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan konuşmasında: “Farklı bölüm ve programlardan öğrencilerimizi bir arada görmek bizleri mutlu etti. Sizlerle en azından yılda 4 defa bir araya geliyoruz. Bu toplantıları sizlerle sohbet etmek, sizlerin şikâyetlerini, beklentilerini dinlemek ve sorularınızı cevaplamak amacıyla yapıyoruz. Daire başkanlarımız ve hocalarımız da aramızda bulunuyor. Şu anda ekranda göründüğü gibi yerli ve milli yüksek teknolojili savunma sanayi ürünlerimizin görsellerini kampüsümüzün farklı yerlerinde gören misafirlerimiz ‘Burası Savunma Üniversitesi mi? diye bana soruyorlar. 

 

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Devrim arabalarıyla başlayan, günümüzde TOGG’a ve uçan arabaya ulaşan süreci hepiniz biliyorsunuz. Makûs talihimizi yendik çok şükür. Üreteceğiz ve üretmeye devam edeceğiz. Beklentim; hepinizin ülkemize değer katacak bu gibi çalışmaların içerisinde yer almasıdır. Kendinize böyle bir misyon yüklemelisiniz. Ülkeler arasında lider konuma yükselmeye çalışan bir ülkeyiz. İslam Bilim Tarihçisi rahmetli Fuat Sezgin Hocamız 88 yaşında iken günde 18 saat çalışıyordu. Bu toplantımızın da daha iyi neler yapabileceğimizi öngörmek açısından önem taşıdığını düşünüyorum. Katılımınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı