Anahtar Kelimeler: Öğretmenlere kurban kesti

Öğretmenlere kurban kesti

Öğretmenlere kurban kesti

Öğretmenlere kurban kesti

Kırıkkale´nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmenlere yemek ikramında bulundu. Belediye Başkanı Bildik, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde görev yapan öğretmenlerle ve eğitim camiası çalışanları ile bir araya geldi.

HEP ÖN PLANDA TUTTUK

İlçedeki Cumhuriyet Parkı´nda öğretmenlerle buluşan Bildik, burada yaptığı konuşmada toplum için, insanlık için eğitimin büyük önem taşıdığını söyledi. Belediye olarak ?Sulakyurt´ta bir şey değişecek, çok şey değişecek? diye sloganlarının olduğunu hatırlatan Başkan Bildik, ?Belediyecilik aslında sadece yol, su, kanalizasyon gibi ihtiyaçları gidermek değil. Yol yapmak, kaldırım yapmak değil. Aslında bizim bir yanımız da sosyal belediyeciliktir. Belediye demek, bazı değerlere dokunmak demektir. Belediye demek, hissetmek demektir. Belediye demek, iyi günde ve kötü günde vatandaşının yanında olmak demektir. Belediye demek, halkının mutluluğunu paylaşıp bu mutluluğu daha da artırmak ve yine halkının üzüntüsünü paylaşıp azaltmak demektir. Bu nedenle sosyal belediyeciliği hep ön planda tuttuk.? dedi.

ÖĞRETMENLER İÇİN KURBAN KESTİ

İlçe genelinde çeşitli kurum ve kuruluşların önemli gün ve haftaları hassasiyetle takip ettiklerini aktaran Başkan Bildik, şunları söyledi:?Özel günleri sürekli takip ediyoruz. Eğitim camiası ile ilgili okulların açılışında, 10 Nisan Polis Haftası´nda, Öğretmenler Günü´nde, Jandarma Günü´nde bu tür önemli gün ve haftaları takip ederek çeşitli etkinleler yapıyoruz. İlçemizde hangi kurum, kuruluş varsa biz onları özel günlerinde her zaman anıyoruz ve anmaya da devam edeceğiz.  Bugün de eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğretmenlerimiz için kurban kestik. Ve tüm eğitim çalışanlarımıza ikramda bulunduk. Hepsine afiyet olsun. İnsana yapılan yatırım büyük önem taşıyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz ve eğitim camiası çalışanlarımız, bizim elimiz kolumuz. Onlara çok şey borçluyuz. Onlar bizim geleceğimizin inşasını imar edecek çocuklarlımızı teslime ettiğimiz kişiler. Eğitimin değerine paha biçemeyiz. Bu nedenle önceliğimiz hep eğitim olmuştur. İlçeyi de eğitim sayesinde kalkındırabiliriz.?Başkan Bildik, ilçede eğitim adına, eğitimde başarı sağlamak adına ve çocukların ufuklarını açabilmek için her göreve hazır olduklarını sözlerine ekledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false