Oğuz Boyu Kırıkkale´yi tanıtıyor

Oğuz Boyu Kırıkkale´yi tanıtıyor

Oğuz Boyu Kırıkkale´yi tanıtıyor

Tarım Türk TV için çekim yapıldı

Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu tarafından Kırıkkale´nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla ulusal çapta yayın yapan Tarım Türk TV için çekimler yapıldı.

KIRIKKALE TANITIMI

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan ve bilgi veren Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Serdar Murat Can, ?Kırıkkale tanıtımı için 3 günlük bir çalışma başlattık. Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu´ndan Ali İhsan Akkaya, Serdar Murat Can ve Erdal Geyikçi olarak, Tarım Türk TV´den Gökhan Özakel ve Kırıkkale´den kameraman Süleyman Yılmaz olarak bir ekip çalışması yaptık.  Nur Cami ziyareti ile başladığımız çalışmamıza sırasıyla balıkçılar, Vatan İçin Canverenler Derneği ile devam ettik. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ile röportaj yapıldı. Özgür Silah Atelyesini ziyaret edip burada silah tamir ustası Adnan ÖZGÜ ile röportaj yapıldı.

TV´DE YAYINLANACAK

Kışlık köy yufkası yapan Kırıkkale´nin hamarat kadınlarını çalışırken ziyaret ettik. Burada da çekimler ve röportaj yapıldı. Daha sonra Hasandede Türbesine gittik. Burada da çekimler ve röportaj yapılarak Hasandede hakkında detaylı bilgi alındı. Günün son çalışmasında ise Irmak Kasabası´na giderek devam eden bir köy düğününden çekimler ve röportajlar yapılarak ilk günkü çalışmalarımızı tamamladık? dedi. Görüntülerin önümüzdeki günlerde Tarım Türk TV´de yayınlanması bekleniyor. Yanın tarihi konusunda bilgi verilecek. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli