Anahtar Kelimeler: Okullara tatili

Okullara kar tatili

Okullara kar tatili

Vali tatil ilan etti

Sosyal medyadan duyuruldu

İdari izin de verildi

 

Kırıkkale’de olumsuz hava koşulları tahmini nedeniyle okullar Pazartesi günü bir günlük tatil ilan edildi.

 

VALİ PAYLAŞIMDA BULUNDU

Kırıkkale’de olumsuz hava koşulları tahmini nedeniyle okullar Pazartesi günü bir günlük tatil ilan edildi. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, sosyal medya hesabından durumla ilgili paylaşım yaparak açıklamada bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu, “Sevgili Öğrenciler, “Okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir.” İlimizde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Eğitim-öğretime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. “Sizleri çok seviyoruz…” dedi.

 

METEOROLOJİ AÇIKLAMASI

Valilik adına da meteorolojik açıklama yapılarak tatil kararı açıklandı. Tatil kararının bir gün olduğu, öğrenciler, engelli ve hamile kamu çalışanlarını da kapsadığı bildirildi. Meteorolojik duyuruda şu açıklamalara yer verildi: “Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre ilimiz genelinde bu gece saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının aralıklı şekilde devam edeceği, 6 Şubat 2023 Pazartesi’den itibaren ve gece saatlerine kadar yoğunlaşacağı değerlendirilmektedir.

 

İDARİ İZİN DE VERİLDİ

Hava koşulları sebebiyle medyana gelebilecek don olayları ulaşımda aksamalara ve olumsuzlukları önlemek amacıyla, Kırıkkale il merkezi ve tüm ilçelerinde temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında Valiliğimiz kararıyla 6 Şubat 2023 tarihinde bir (19) gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı