Okulu satın alanlar gözaltında!

Okulu satın alanlar gözaltında!

Okulu satın alanlar gözaltında!

Operasyonlar başka boyuta geçti!

Kırıkkale´de FETÖ operasyonları başka bir boyuta taşındı. 15 Temmuz öncesi FETÖ´ye ait olduğu belirtilen Özel Kızılırmak Lisesi´ni satın alıp, mal kaçırmak suçlama ve iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kırıkkale´de FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar son yaşanan olayla bir başka boyuta geçmiş oldu. Bu kez FETÖ´cüler mal kaçırmak iddiası ve suçlamasıyla gözaltına alındılar. Çallıöz Mahallesi´nde şehirlerarası terminalin arkasında bulunan Özel Kızılırmak Lisesi´nin 15 Temmuz öncesi TÜPRAŞ Rafinerisi ve MKE Kurumu´ndan emekli A.K., G.F., Z.K., M.A., Y.D., H.A. ve M.A. tarafından satın alındığı öğrenildi.

OKULA EL KONMUŞTU

Bu konuda hemen bir soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında adı geçen kişiler Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekiplerince okulu satın alıp, FETÖ mallarını kaçırma suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 15 Temmuz sonrası okula el konmuştu. Özel Kızılırmak Lisesi adındaki okul darbe girişimi gecesi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı´nda şehit olan polis memuru Alpaslan Yazıcı´nın adı verilerek Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitime başlamıştı.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu