Anahtar Kelimeler: Okuyunca olacaksınız!

Okuyunca şok olacaksınız!

Okuyunca şok olacaksınız!

Bakın bu kez ne yapmış!

 

Yuh artık diyoruz!

 

Pes doğrusu…!

 

Çok çirkin bir davranış!

 

8 yıl boyunca Kırıkkale’ye doğru dürüst hiçbir şey yapmayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın son vukuatı herkesi şok etti, pes dedirtti.

 

KARALAMA KAMPANYASI 

8 yıl boyunca Kırıkkale’ye doğru dürüst hiçbir şey yapmayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın son vukuatı herkesi şok etti, pes dedirtti. Milletvekili adayı olamayan ve yeniden Kırıkkale Belediye Başkan adayı olabilmek için artık her yolu deneyen, açıkça yalan söyleyen Başkan Saygılı’nın son yaptığını duyunca herkes tepki gösterdi. İddiaya göre Başkan Saygılı, kendisi ile birlikte aday adayı olan kim varsa haklarında genel merkeze karalama kampanyası başlatmış. 

 

KÖTÜNÜN İYİSİ Mİ OLACAK?

Aday adayları hakkında genel merkeze olumsuz bilgiler verdiği öne sürülen Başkan Saygılı’nın bu yaptığını öğrenen bir çok kişi ve aday adayları duruma tepki gösteriyor. Kendisi hakkında da bir çok şaibe ve olumsuzluk, aleni bir şekilde sıkıntılardan bahsedilen Saygılı’nın kötü görünen kendisini “ehveni şer” yani “kötünün iyisi” şeklinde yansıtmaya çalıştığı kaydediliyor. Genel merkezi kötünün en iyisi olarak kendisini aday yaptırmaya ikna etme çabasında olduğu öne sürülen Saygılı’nın bu davranışı çok çirkin olarak nitelendiriliyor. 

 

NASIL DESTEK İSTEYECEK?

Saygılı’nın bu yaptığı ile aday olması halinde aday adaylarından seçim sürecinde nasıl destek isteyeceği merak konusu. Kendisi hariç herkesi kötü göstererek aday olma gayretinde olduğu vurgulanan Saygılı’nın bu girişimine aday adayları büyük tepki gösteriyorlar. Bunun seçime yansımasının çok olumsuz olacağı ifade ediliyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu