Anahtar Kelimeler: Olmadı yeniden yapalım!

Olmadı yeniden yapalım!

Olmadı yeniden yapalım!

Aday bulamıyorlar!

Bazı isimler için anket!

 

Yeniden anket yapılıyor!

 

Her şeyi berbat etmiş…!

Kırıkkale’de AKP için işler hiç de yolunda gitmiyor. Mehmet Saygılı’nın başarısız belediyecilik yönetimi nedeniyle riskli hale gelen seçim için adeta aday bulunamıyor.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Kırıkkale’de AKP için işler hiç de yolunda gitmiyor. Mehmet Saygılı’nın başarısız belediyecilik yönetimi nedeniyle riskli hale gelen seçim için adeta aday bulunamıyor. Genel merkezin görüştüğü tüm adayların ardından bu aday adaylarının dışında bazı isimler için de anket yapmaya karar verdiği ve yapmayı da sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. İddiaya göre mevcut aday adaylarının haricinde Mehmet Demir ve Nuh Dağdelen için de anket yapıldığı konuşuluyor. 

 

İKİ İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Kırıkkale’de MHP ile ittifak yapılmaması ağırlık kazanırken, genel merkezin seçimi garanti görmemesi nedeniyle mevcutlar haricinde daha güçlü bir isimle seçime girmeyi planladığı vurgulanıyor. Bunun için de tekrardan yeni bazı isimler ile mevcutların haricindeki kimi isimler için anket yaptırıldığı belirtiliyor. Anketlerde Nuh Dağdelen ve Mehmet Demir isimlerinin de öne çıktığının altı çiziliyor. 

 

SAYGILI DEVRE DIŞI

Bu durumun da tamamen Mehmet Saygılı’nın başarısız yönetimi, vatandaşla bir olmak yerine kendi ifadesiyle “kibirli” tavırlarının etkili olduğu açıklanıyor. Ayrıca, bu yeni gelişme nedeniyle Mehmet Saygılı’nın aday olmamasının ağırlık kazandığı da gelen bilgiler arasında. Saygılı’nın Kırıkkale’yi karıştırdığı ifade edilirken, genel merkezin şimdi durumu toparlayacak bir isim arayışında olduğunun altı çiziliyor. Bu ismin de Mehmet Saygılı haricinde mevcut aday adaylarından mı yoksa yeni bazı isimlerden mi olacağı merak konusu.

 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu