Anahtar Kelimeler: - başarı

On-line başarı

On-line başarı

Kırıkkale Üniversitesi öğrenci tercihinde ve doluluk oranında Türkiye’nin en çok talep edilen üniversiteleri arasına girmeyi başardı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Öğrencilerin tercihinde %99 ve doluluk oranında % 98.6 gibi büyük bir ilgi gören üniversitemiz dijital eğitim alanında da kendini ispatladı. Koronavirüs salgınının baş göstermesi ile birlikte 23 Mart’ta On-line eğitime başlayan Kırıkkale Üniversitesi teknolojik eğitim alanında başarı göstererek eğitim takvimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi dijital eğitim alanında yeni ihale yatırımları yaparak çağın eğitimini ilimize taşıyacak.

BİLGİ VERİLDİ

Teknolojiye yakınlığıyla bilinen Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan Covit-19 salgını süreci içerisinde yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğu Makina Kimya Enstitüsü Kurumunun solunum cihazı yaparak Türkiye’ye ve Dünyaya teknolojisini ispatladığını belirterek çağın eğitimi olan On-line eğitimin Kırııkale Üniversitesinde salgın sürecinde verimli bir şekilde kullanıldığını vurguladı. Koronavirüs salgınının başlamasının ardından Kırıkkale Üniversitesi akademi personeli ve öğrenciler eğitimlerini On-line sistem üzerinden başarılı bir şekilde gerçekleştirerek 2019-2020 akademik eğitim dönemini tamamladılar. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan yaptığı açıklamada 35.000 Kırıkkale Üniversitesi öğrencisinin eğitim hayatlarını dijital platformda tamamladıklarını ifade ederken On-line eğitimde Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer aldığımızı dile getirdi.

EĞİTİM AKSAMADI

Kırıkkale Üniversitesinin dijital platformda dikkat çekici bir başarı grafiği gösterdiğini belirten Rektör Aslan “Covit-19 salgını sebebiyle üniversitemizin eğitim hayatında herhangi bir kesinti yaşanmamıştır. Akademik personelimiz ve öğrencilerimiz Mart ayından itibaren bilgisayar üzerinden eğitimlerini aksatmadan eğitim sezonunu tamamlamışlardır. Buradaki başarı üniversitemizin teknolojik altyapısının iyi olması ve öğrenci ile öğretim üyeleri ve üniversite personelimizin teknolojiye kısa sürede adapte olmasından kaynaklanmıştır. Üniversitemizin dijital alanda yenilikleri devam edecektir. ’’ şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli