Anahtar Kelimeler: halen bölgede

Önal halen bölgede

Önal halen bölgede

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında hem deprem bölgesin hem de Kırıkkale’de varlığını hissettiren Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, adeta yerinde durmuyor.

BÖLGEDE ÇALIŞIYOR

 

Kırıkkale ile Deprem bölgeleri arasında adeta mekik dokuyan Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, bir süre çalışmalara katıldığı deprem bölgesinden sonra Kırıkkale’deki esnafları ziyaret etti. Kırıkkale esnaflarının yanı sıra hasta ziyaretleri ve cenazeleri de ihmal etmeyen Önal, Kırıkkale ziyaretlerini deprem bölgesindeki çalışmalarının arasına sıkıştırıyor. 

 

TOPLANTIYA KATILDI

Kırıkkale’deki çalışmalarını tamamladıktan sonra dün itibarıyla Gaziantep’e geçen Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve İlçe Örgütleriyle bir araya gelerek, koordinasyon toplantısına katıldı. Önal, Gaziantep’teki çalışmalarının ardından tekrar Kırıkkale’ye dönerek buradaki ziyaretlerini sürdürecek.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı