Anahtar Kelimeler: büyük

Önal’a büyük ilgi

Önal’a büyük ilgi

Seçim bürosu dolup taşıyor

Kapı kapı gezmeyi sürdürüyor

 

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışmaları adı açıklandığı gündün bu yana yoğun bir şekilde sürüyor.

 

DESTEK ÇOK BÜYÜK

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışmaları adı açıklandığı gündün bu yana yoğun bir şekilde sürüyor. Önal, her zaman olduğu gibi yine sokakta, yine kapı kapı dolaşıyor, sıkmadık el bırakmıyor. Seçim bürosu ise tam anlamıyla dolup taşıyor. Büroda kalabalık şekilde seri toplantılar yapılıyor. Sosyal medya hesabından ziyaretleri, görüşmeleri, toplantıları ve istişareleri konusunda paylaşım yaparak kamuoyunu bilgilendiren Önal’a büyük destek var. 

 

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Önal, paylaşımları ile ilgili bilgi vererek, “Çarşamba Pazarını ziyaret ettik. Hem projelerimizi anlatıyoruz hem de vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Çocuklarımızın güvenle oynadığı parklar, emeklilerimizin istek ve taleplerini karşılayan sosyal alanlar oluşturacağız. Birlikte çalışan, birlikte çözüm arayan, her bir yurttaşımızın sürece katkı sunacağı bir yönetim anlayışımız olacak. Seçmenlerimizle buluşuyor, sorunları dinliyor, birlikte çözüm üretiyoruz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı