Anahtar Kelimeler: ' ' kınama

Önal'dan Can'a kınama

Önal

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ı eleştirdi.

ELEŞTİRİDE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 25 Nisan tarihli sosyal medya paylaşımında “Bugün Erdoğan'ın puanları yine artıyor. Kabul etseniz de etmeseniz de hoşunuza gitse de gitmese de Coronavirüsle mücadele başarısı bütün dünya ve milletimizce takdirle onaylanmıştır” açıklamasına Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal'dan eleştiri geldi. Önal, “Sayın Can'ın bu açıklamaları son derece yanlış ve üzücüdür. Bir kez da sayın Can'ı bu açıklamalarından dolayı kınıyor, kedisini kamuoyundan özür dilemeye davet ediyoruz” dedi.

 

YİNE ŞAŞIRTMADI

Önal yaptığı açıklamada "Nokta” şeklinde paylaşımda bulunmuştur. Sayın Can'ın bu açıklamaları son derece yanlış ve üzücüdür. Ülkemiz 2 aya yakın süredir bu virüsle mücadele ederken, insanlarınız hastanelerde, evlerinde bu hastalıktan kurtulmaya çalışırken, sağlık çalışanlarımız insan üstü gayret göstererek mücadele ederken, sayın Can tüm bunları görmezden gelip, bu ortamdan bile siyasi rant elde etmeye çalışması hem üzücü hem de düşündürücüdür. Daha önce meclise sunduğu birçok yasa teklifi ile toplumda ciddi eleştirilere uğrayan sayın Can, aslında bu açıklamaları ile yine şaşırtmamıştır.

ÖZÜR DİLEMELİ

Bu hastalıktan milletimizin biran önce kurtulması için çalışma yapması, toplumumuzun moral ve motivasyonunu yükseltmesi gereken bir siyasinin, tüm bunları unutup bir de siyasi rant odaklı açıklama yapması bir kez daha Kırıkkale de ve tüm  Türkiye’de eleştiri konusu olmuştur. Bugün berberinden lokantacısına, konfeksiyoncusundan mağazasına neredeyse tüm iş yerleri kapalıdır. İşten çıkartılan ya da ücretsiz izne gönderilen yüz binlerce emekçi hayat mücadelesi vermekte, çoluğunun çocuğunun rızkını karşılamaya çalışmaktadır. Uzun yıllardır iktidar partisinin milletvekili olan sayın Can'ın bu problemlere yoğunlaşması gerekirken nelerle uğraştığını Kırıkkale kamuoyu yakından takip etmektedir. Bir kez da sayın Can'ı bu açıklamalarından dolayı kınıyor, kedisini kamuoyundan özür dilemeye davet ediyoruz” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli