Anahtar Kelimeler: Onar vedalaşıyor

Onar vedalaşıyor!

Onar vedalaşıyor!

Onar vedalaşıyor!

 

Onar´a veda ziyaretleri

?Mesir macunlu çayını özleyeceğiz?

Kırıkkale´de yaklaşık 3 yıldır Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte iken Mardin Emniyet Müdürlüğü görevine tayin olan Hasan Onar vedalaşmaya başladı.

VEDALAŞMA ZİYARETLERİ

Kırıkkale´den Mardin Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hasan Onar, Kırıkkaleliler ile vedalaşıyor. Yaklaşık 3 yıldır Kırıkkale´de görev yapmakta olan Onar kendisi ile vedalaşmaya gelenleri kabul ediyor. Önceki gün bir gurup gazetecinin ziyaret ettiği Onar, şimdi de MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile vedalaştı. Onar ile vedalaşmaya giden Baloğlu, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

?ÇAYINI ÖZLEYECEĞİZ?

Vedalaşma ziyareti konusunda açıklamada bulunan Baloğlu, ?Kırıkkale Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan Onar beyi ziyaret edip helalleştik. Şahsım ve teşkilatlarım adına ilimize yapmış olduğu hizmetlerden ve iyi niyetinden dolayı müteşekkir olduğumu belirtir yeni görevi olan Mardin İl Emniyet Müdürlüğünde başarılar dilerim. Mesir macunlu çayını özleyeceğiz? dedi. Onar´da kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek Kırıkkale ve Kırıkkalelileri unutmayacağını söyledi. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli