Anahtar Kelimeler: Onlar da mesai yapıyor!

Onlar da mesai yapıyor!

Onlar da mesai yapıyor!

Onlar da mesai yapıyor!

Motorsikletli ambulanslar görevde

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla motosikletli ambulanslar, Kırıkkale`de bayram boyunca meydana gelebilecek kazalara en kısa sürede müdahale edecek.

BAYRAM ÇALIŞMASI

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla motosikletli ambulanslar, 43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale`de bayram boyunca ring halinde olacak ve meydana gelebilecek kazalara en kısa sürede müdahale edecek. Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda ve kent merkezinde yaşanan yoğunluk nedeniyle normal ambulansların giremediği yerlere motosikletli ambulansların öncelikle müdahale etmesi bekleniyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, yaptığı açıklamada, motosikletli ambulansları 2 aydır kullandıklarını belirterek, özellikle ramazan ayı boyunca da motorize ekiplerin iftar ve sahur vakitleri arasında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde görev aldığını söyledi.

BİLGİ VERİLDİ

Bu anlamda çok iyi geri dönüşler aldıklarını ifade eden Uzun, "Bayram tatili boyunca da normal ambulanslarımızın ulaşamadığı noktalarda vakaya hızlı ulaşma ve müdahale etme noktasında motorize ekiplerden faydalanacağız" dedi.  Yoğun olan bölgeleri belirlediklerini ve ekipleri buralarda görevlendirdiklerini aktaran Uzun, "Kırıkkale 43 ilin geçiş noktasında olduğu için trafik kazaları yönünden önemli bir nokta. Biz de plan ve programlarımızı buna göre yapıyoruz. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve saatlerde motorize ekiplerimiz sürekli ring halinde çalışma yapacaklar, gerekli düzenlemeler yapıldı" diye konuştu. Motosikletli ambulansların, Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda bayram boyunca ring halinde görev yapacakları belirtildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false