Anahtar Kelimeler: Onlar mülakata da girmeyecek!

Onlar mülakata da girmeyecek!

Onlar mülakata da girmeyecek!

Onlar mülakata da girmeyecek!

Vekillere ve eski

başkanlara ayrıcalık

AK Parti'de başlayan mülakat süreci öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Mülakata mevcut ve eski vekiller ile eski il başkanlarının katılmayacağı öğrenildi.

Mülakat gelişmesi

AK Parti, adaylarını belirlemek için temayülün hemen ardından mülakat süreci başlattı. Kırıkkale aday adayları 12. komisyon tarafından mülakata alınacak. Komisyonun başkanlığını Nükhet Hotar yürütecek. Mülakatla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Mevcut vekiller, eski vekiller ve eski il başkanlarının mülakata katılmayacağı öğrenildi.

Liste nasıl oluşacak?

Komisyonun mülakatı iki aşamalı olarak yapacağı, ilk aşamadaki mülakata eski isimlerin katılmayacağı, bu aşamada aday adayı sayısının 8'e düşürüleceği vurgulandı. Bu 8 kişi ile birlikte eski isimler ve mevcut vekillerin de dahil edilerek ikinci bir mülakat yapılacağı belirtildi. Bu mülakatta ise aday adayı sayısının tekrar 8'e düşürüleceği, son komisyonun ise sayıyı 6'ya düşürüp 3 kişilik liste hazırlanması için onay makamına sunacağı ifade edildi.

Atalay da komisyonda

Bu arada, aralarında Beşir Atalay'ın da yer aldığı 12 eski bakan ve önemli isme komisyonlarda görev verildiği öğrenildi. Atalay'ın Antalya bölgesi ile ilgili komisyonda yer alacağı bilgisi geldi. Atalay'ın Kırıkkale komisyonuna müdahale edip etmeyeceği merak konusu.

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli