Anahtar Kelimeler: Operasyonlar devam ediyor

Operasyonlar devam ediyor!

Operasyonlar devam ediyor!

Operasyonlar devam ediyor!

Kim varsa aldılar?!

Nereye kadar uzandı?

Kırıkkale´de FETÖ operasyonları devam ediyor. Şehirde tanınmış ne kadar iş adamı ve esnaf varsa hemen hepsi gözaltına alındı.

TÜM İSİMLERG ÖZALTINDA

Kırıkkale´de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra artan FETÖ terör operasyonları devam ediyor. Operasyonlar iki gündür ağırlıklı olarak esnaflara yönelik yapılmaya başladı. Şehirde iki avukat, bir oda başkanı, hatırı sayılır çok sayıda esnaf gözaltına alındı. Daha önce serbest kalan bazı iş adamları ve oda yöneticileri de tekrar gözaltına alındı. Gözaltına alınanların bazıları Karşıyaka Karakolu´na, bazıları ise Kaletepe Karakolu´na götürüldü. Operasyonların devam edeceği bilgisi geliyor.

DERSHANELERE UYARI

Operasyonlar bundan sonra dershaneler, özel şirketler, Enerji SA ve Tüpraş´a yönelik olarak yapılacak. MKE´ye yeni bir operasyon hazırlığı yapıldığı bildiriliyor. Bu arada özel dershanelere cemaate yakın okullar ve dershanelerden atılan öğretmenleri almamaları konusunda uyarı yapıldığı ileri sürülüyor. Kırıkkale´de 27 iş adamı ve esnafın tüm malvarlığına tedbir kararı alındı ve kimisine el kondu. İki okula kayyım atandı. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli