Anahtar Kelimeler: Operasyonlar nerede sürecek

Operasyonlar nerede sürecek?

Operasyonlar nerede sürecek?

Operasyonlar nerede sürecek?

Önemli gelişmeler var!

Kırıkkale7de FETÖ operasyonlarının devam edeceği öğrenildi. Özelikle bazı kurumlara bu hafta operasyon düzenlenmesi bekleniyor.

NELER YAŞANDI?

Kırıkkale´de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra paralel yapıya yönelik operasyonlar arttı. FETÖ terör örgütü ile bağlantısı bulunan kişi ve kuruluşlara yönelik operasyonlar yapılıyor. Şu ana kadar Tarım İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, YİH, Sağlık İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Emniyet, MKE, Tıp Fakültesi, Üniversite´de operasyonlar yapıldı. Bu kurumlardan yaklaşık 400 civarında kamu personeli ve idarecisi gözaltına alındı. Özel sektöre yönelik de operasyonlar yapıldı.

YENİ BİR OPERASYON

Bu operasyonların hafta içinde de devam etmesi bekleniyor. Özellikle şu ana kadar operasyon gerçekleştirilmeyen kurumlara yönelik operasyon bekleniyor. Bank Asya´da hesabı olan kişilere yönelik geniş kapsamlı operasyon bekleniyor. Emniyet ekiplerinin bir süredir kapanan bu bankada hesabı olanları tesbite yönelik çalışma yapıyordu. Bu çalışma kapsamında operasyonlar bekleniyor. Sağlık İl Müdürlüğü, Üniversite ve Milli Eğitim´de de yeni bir operasyon beklentisi var. 



Metin İlhan
8.08.2016 22:21:23
Siyaset içindeki fetöcüler ne zaman temizlenecek?

  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu