Anahtar Kelimeler: Orada neler oluyor?

Orada neler oluyor?

Orada neler oluyor?

Orada neler oluyor?

 

Değişik kokular geliyor!

Bu işte bir iş mi var…!?

Yahşihan Belediyesi’nde son zamanlarda garip işler olduğu iddia edilerek bir takım söylentiler aldı başını gidiyor.

RAMAZAN CAN İDDİASI

Kırıkkale’nin gündeminde yine Yahşihan Belediyesi var. Yahşihan Belediyesi’nde son zamanlarda garip işler olduğu iddia edilerek bir takım söylentiler aldı başını gidiyor. Bir çok iddia ve bazı gelişmeler konusunda bir takım ayak oyunları yapıldığı ileri sürülüyor. Son zamanlarda tepki çeken çıkışları, açıklamaları ve vaziyeti ile gündemde olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın adı bu kez Yahşihan Belediyesi’nde geçiyor.

HARUN OĞUZ İDDİASI

Can’ın Belediye ve MHP’li Başkan Osman Türkyılmaz ile bazı konularda aynı safta yer aldığı öne sürülüyor. İl Genel Meclisi Üyesi ve Ramazan Can’a yakınlığı ile bilinen Harun Oğuz’un oğlunun Belediye’de işe alındığı ve Satın Alma Komisyonu’nda görev yaptırılmaya başlandığı iddia ediliyor. Can’ın bu konuda aracı olduğu ifade ediliyor. Satın almadaki işlerin bu sayede kolaylıkla halledilmeye çalışıldığı kaydediliyor. Bu konuda bir açıklama bekleniyor.

TÜRKYILMAZ İDDİASI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da son zamanlarda siyasi tavırlarında bazı değişiklikler olduğu da konuşulanlar arasında. Türkyılmaz’ın AK Parti’ye geçeceği konuşuluyor. Hatta bazı kesimler geçtiğini ancak bunun şimdilik gizli tutulduğunu ileri sürüyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir tören yapılacağı ve geçişin resmileştirileceği bile iddia ediliyor. Türkyılmaz’ın Can, Oğuz ve geçişle ilgili iddialara ne yanıt vereceği merak konusu.

DİYET İDDİASI

Yahşihan Belediyesi ve Başkan Osman Türkylılmaz ile ilgili bir başka iddia ise, Harun Oğuz’un AK Partili olmasına rağmen yerel seçimlerde MHP’li Türkyılmaz’a çalıştığı ve seçim kazandırdığı şeklinde. Bunun neticesinde de oğlunu Belediye’ye aldırdığı ve Türkyılmaz’ın da bunun için diyet ödediği ileri sürülüyor. Türkyılmaz ve Oğuz’un bu konuda nasıl bir açıklama yapacakları da ayrıca merak konusu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false