Anahtar Kelimeler: Örnek teşkil ediyor

Örnek teşkil ediyor

Örnek teşkil ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; TBMM’de bir açıklama yaparak, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadelede Kırıkkale’nin örnek bir il görünümü sergilediğini söyledi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

MHP’li Öztürk TBMM’de yaptığı açıklamaya şu şekilde devam etti: “Korona virüs salgını ile mücadelede; Kırıkkalemiz alınan kararlara uymada, örnek teşkil etmeye devam ediyor. Burada saygıdeğer hemşehrilerimizin mücadeleye olan hassasiyetleri ve açıklanan tedbirlere bu hassasiyet ile riayet etmelerinin rolü çok büyüktür. Hemşehrilerimiz; evde kalarak, sosyal teması keserek, salgını her geçen gün daha da bertaraf etmektedirler. Bu yüzden ilimizde vaka sayımız çoğu ile göre daha azdır. Şimdi 20 yaşın altındaki genç kardeşlerimiz de evde kalarak, bu mücadeleye çok daha güçlü destek oluyorlar. El birliği ile, gönül birliği ile bu musibetten kurtulacağız.” dedi.

BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Milletvekili Öztürk; “İdrak edeceğimiz Berat Kandili münasebetiyle edeceğimiz dualar, makbul ve kabul olsun. Bu mübarek gece başta Türk İslam Alemi olmak üzere, ülkemize sağlık, huzur ve hayırlar getirsin.” diyerek Kırıkkalelilerin de mübarek gecesini kutladı.  “Birlikte olunca, Allah’ın izniyle karşımızda hiçbir güç, bela, musibet duramaz.” diyen MHP’li Öztürk; bugünlerin de kısa zamanda geçeceğini ve Türkiye’nin, Güçlü Ülke olma yolunda Cumhur İttifakıyla koşusuna devam edeceğini belirterek, “Tarihimiz bize ışık tutuyor; ne engelleri, ne zorlukları milletçe kenetlenerek aştık, bugünleri de aşacağız.” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false