?Ortaçağın karanlık günlerine gidiyoruz?

?Ortaçağın karanlık günlerine gidiyoruz?

?Ortaçağın karanlık günlerine gidiyoruz?

Önal tepki gösterdi

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal aralarında Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can´ın da bulunduğu 6 AK Partili Milletvekilimin geçtiğimiz gün meclise sundukları önergeye sert tepki gösterdi Önal ?Ülkemizde son günlerde gelişen olaylar ortaçağın hain karanlığından da daha kötü günlere doğru gidişin bir göstergesidir? dedi.

İLİMİZ ADINA UTANÇ KAYNAĞI

Önal açıklamasında ?AKP tarafından meclise verilen önerge tam bir rezalettir. Ne yazıktır ki, bütün ülkede infial yaratan ?vicdansızlık abidesi? bu önergenin altında bir Kırıkkale milletvekilinin de imzasının olması, İlimiz adına tam bir utanç kaynağı olmuştur? dedi. Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?AKP tarafından verilen önerge, kısaca kız çocuklarının tecavüzcüsüyle evlendirilmesi halinde tecavüzcüye ceza verilmemesini kapsamaktadır. Peki, soruyoruz: ?Bu denli vicdansızca bir düzenlemeyi getiren bu karanlık zihniyetiniz, Ensar Vakfında ve Adıyaman olaylarında yaşanan erkek çocuklarına cinsel istismar konusunda hangi düzenlemeyi yapmayı planlıyor?

İĞNEYİ KENDİNE BATIRSIN

Böyle rezil bir önergeyi verenlerin iğneyi kendilerine, çuvaldızı başkalarına batırmalarını tavsiye ediyoruz. Yapmaya çalıştığınız, İslamiyet´ten önce diri diri kız çocuklarının gömülmesi düşüncesinin yeni versiyonunu ülkemizde gündeme getirme çabası mıdır? Ülke yangın yerine dönmüş, aylardır OHAL gölgesinde demokrasiyi askıya alan uygulamalar yapılırken, ülkenin büyük umutlarla meclise gönderdiği milletvekillerinin vicdanları kanatan bu işlerle uğraşıyor olması, milli iradeye gerçekte kimlerin ihanet ettiğine kanıttır.?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false