Anahtar Kelimeler: “Ortak sevdamız Kırıkkale”

Ortak sevdamız Kırıkkale”

 Ortak sevdamız Kırıkkale”

Ortak sevdamız Kırıkkale”

Kurtoğlu dilekçesini verdi

AK parti eski yöneticilerinden Regayip Kurtoğlu, AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı tanıtım töreninde Kurtoğlu, Kırıkkale benim sevdam. Görüyorum ki Kırıkkale sadece benim değil hepimizin sevdası. O nedenle sloganımız ‘Ortak Sevdamız Kırıkkale' dedi.

Herkes dava arkadaşım

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende partililere seslenen Milletvekili Aday Adayı Kurtoğlu, Partimizden aday adaylığını açıklamış ve açıklayacak olan tüm hemşerilerimi rakibim olarak değil dava arkadaşlarım olarak görüyorum. Hepimiz hizmet için yola çıkıyoruz. Hepimiz AK Parti amblemi altında kampanya yürüteceğiz. Hepimiz Kırıkkalemize ve Ak Partimize katkı sunacağız. 7 Nisan'da kim listede olur bilmiyorum ancak kazananın Kırıkkale, AK Parti ve Türkiye olacağını çok iyi biliyorum^” diye konuştu.

Hizmet için aday oluyorlar

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti davasının içerisinde hizmet etmiş ve teşkilatların hemen hemen her kademesinde görev almış gecesini gündüzüne katarak partinin ihtiyacı olduğu her dönemde gelen bir arkadaşımız. Aday adayı arkadaşlarımız bir koltuğu doldurmak için değil AK Parti'ye hizmet etmek, Kırıkkale'ye hizmet etmek ve bu davaya hizmet etmek için aday adayı oluyorlar. Ben kardeşimiz Regayip Kurtoğlu'na başarılar dilerim” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli