Anahtar Kelimeler: inceleme yaptılar

OSB´de inceleme yaptılar

OSB´de inceleme yaptılar

OSB´de inceleme yaptılar

Arsa tahsisi başlıyor

 

 

KIRIKKALE Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Türkiye´de ilk olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nde incelemelerde bulundu.

 

OSB İNCELEMESİ

KIRIKKALE Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz,  Türkiye´de ilk olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Silah İhtisas  Organize Sanayi Bölgesi´nde incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz, önümüzdeki aydan itibaren uygun bulunan firmalara Silah İhtisas OSB´de arsa tahsisinin başlayacağını açıkladı. Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı  Vedat Genç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü  Okan Şahin, Ticaret ve Sanayi Müdürü Ahmet Varlı, KOSGEB Müdürü  Ali Sevinç ile birlikte  Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de incelemede bulundu.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı açıklamada, "Silah İhtisas OSB  Türkiye için çok önemli bir yatırım. Şu anda alt yapı çalışmalarımız sona ererken 4´ncü bölgede yer alan ve 5´nci bölge teşvikinden yararlanabilecek OSB içinde 64 parsel bulunmaktadır. Tahsis talepleri uygun bulunan ve bize müracaat edecek firmalara 2017 Kasım ayından itibaren arsa tahsisleri yapılacak. Arsa tahsisi isteyenler firmalar üzerinde değerlendirme yapıyoruz. İnanıyorum ki 4-5 ay içerisinde fabrika bloklarının yükseldiğini göreceğiz. Çok büyük bir yatırım.  Kırıkkale´nin ülke savunmasındaki önemi bellidir ve yeni kurulacak Silah İhtisas OSB ile birlikte önemi artarken buraya 20-30 firmadan çok, 10 büyük firma gelsin" dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false