Anahtar Kelimeler: ziyaret ettiler

OSB´yi ziyaret ettiler

OSB´yi ziyaret ettiler

OSB´yi ziyaret ettiler

Sanayicilerle görüştüler

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi´ni (OSB) ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

FABRİKALARI DOLAŞTILAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi´ni (OSB) ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Fabrikaları ziyaret ederek işveren ve işçilerin istek ve taleplerini dinleyen milletvekilleri, 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasında "evet" için destek istedi. Milletvekili Can, ziyaretinde yaptığı açıklamada, artık başbakan ve cumhurbaşkanı diye iki ayrı isim olmayacağı için devlet millet yararına alacak her türlü kararın daha hızlı alınabileceğini söyledi. Devletin işleyişinde, atamalarda uyuşmazlıkların ortadan kaldırılacağını dile getiren Can, şunları kaydetti:

YENİ ANAYASA ANLATILDI

"Geçmişten günümüze kadar bu konuda çok fazla anlaşmazlıklar yaşandı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yasalaştığında böyle anlaşmazlıklar ortadan kalkacak. Yapılacak olan referandumda milletimizin kararı ´evet´ olduğunda bu kavgalar sona erecek ve 5 yıl boyunca bizi yönetecek kişiyi seçeceğiz. Eğer bu süre zarfında çalışmamış, ülkenin kalkınmasına gelişmesine büyümesine katkı sağlanamamış, beğenmiyorsan 5 yılın sonunda da sen kenara çekil diyerek bir başkasını seçeceğiz." Milletvekili Öztürk ise 16 Nisan´da "evet" kararı çıkacağını savunarak, "Referandumdan çıkacak olan ´evet´ ile inşallah ülkemiz daha hızlı kalkınacak daha hızlı karar olacak ve ülkemiz hem ekonomik olarak hem siyasi olarak hem de devletler arası arenada daha güçlü hale geleceğine inanıyoruz." dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli