Osmanlı Ocakları tövbe kapısıdır

Osmanlı Ocakları tövbe kapısıdır

Osmanlı Ocakları tövbe kapısıdır

 

Osmanlı Ocakları açıldı

Kırıkkale Osmanlı Ocaklarının resmi açılışı büyük bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat'ta katılarak, destek verdi. Osmanlı Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Çetin Yalvaç, açılış konuşmasında Osmanlı Ocaklarının tövbe kapısı olduğunu ve ilim yuvası olduğunu belirtti.

Ocak açılışı yapıldı

Yalvaç açıklamasının devamında Toprağında yaşayan bir tek serçeyi dahi düşünen ecdadın torunları iken ne yazık ki yozlaştırma, özümüzden koparılmak adına birçok programlar sergilenmektedir. Bugün İslam la haş olmuş ecdadın torunları tekrar özüne dönmenin mücadelesini vermektedir. Şükürler olsun ki bugün bütün olumsuz durumları bizlerin lehine çevirebilecek faaliyetler yapabilecek imkanlara sahibiz ve bu durumu kefenimizle göreve talip olduk diyen cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a borçlu olduğumuz bilinciyle AK Partinin ve politikalarının savunucusu olmamız mecburiyetiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Osmanlı ocakları tövbe kapısıdır, ilim yuvasıdır, gençlerimizin ahlak, edep, hoşgörü öğreneceği ilham kapısıdır söyleminin mücadelesinde olacağız” dedi.

Teşekkür edildi

Yalvaç Buradan sizlerin huzurunda Osmanlı ocaklarının kurucu genel başkanı davamızın lideri sayın Abdulkadir Canpolat ada bizlere rehber olduğu için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Bu sebeple Elimizi taşın altına, Bileğimizi sancağa kalkan kılıca Yüreğimizi kutsal davaya adayıp ta harekete geçtik. Davamıza gönül veren ve bugün burada bulunan herkesin rabbin yar ve yardımcısı olsun” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu